Napolnite se z ljubeznijo. Ste mehki, nežni in umirjeni. Vzpostavite povezave z vašimi sorodnimi dušami.

Modrost kristala: Ne glede na to, ali ste ženska ali moški, lahko brez skrbi stavite na to karto. Če bi rožnata barva imela vonj, bi dišala po roževcu. Rožnata barva vsebuje nežno mehkobo ženstvenosti. Ta ženska energija je sedaj na poti do vas. Kmalu boste ugotovili, da povsod, kjerkoli ste, zaznavate energijo sočutja, nežnosti in umirjenosti. V tem trenutku vas vodijo in usmerjajo ženski angeli, še posebej nadangel Ariel, ter duhovni vodniki in boginje. Kmalu boste doumeli, da tovrstna energija nastaja zaradi vas. Sami sebi predstavljate čudoviti, mehki vpliv. Ženski vodniki in angeli vas opozarjajo, da morate napolniti vaš rezervoar ljubezni, saj se nivo ljubezni v njem nikoli ne sme znižati. Veliko ste delali na sebi, zato ste v vaše življenje pritegnili ljubezen. Sedaj boste naleteli na čista in nedolžna razmerja.

V vaše življenje bodo, na različne in presenetljive načine, vstopili tisti, ki jih v življenju vodi srce. Bolj boste ljubili sami sebe, bolj bo vesolje pošiljalo v vaše življenje ljudi, ki tudi ljubijo sami sebe. In še preden se boste začeli zavedati, boste deležni ljubeče podpore iz vseh koncev sveta. Ljubite, ljubite, ljubite. Začutite ljubezen, vdihnite jo in jo zaužijte. Vse, kar delate, delajte z ljubeznijo. Na vsakem koraku recite: “Ljubim. Ljubim. Ljubim.” Pozorno opazujte, kako se ljubezen, kot kakšen čudovit balon, širi in vzpenja kvišku ter dviguje vibracije na svoji poti proti nebu.

Vzemite si čas in uživajte v tej čarobni energiji. Danes si kupite cvetje. Privoščite si slasten obrok, po katerem hrepenite že kar nekaj časa. Ste nepoboljšljivi romantik, zato ne rabite čakati na nekoga drugega, ki bi vas razvajal. Vzemite si tisto najboljše, kar vam ljubezen do samega sebe lahko ponudi.

Afirmacije: Ljubim samo/samega sebe. Ta moja ljubezen je nalezljiva, saj se tudi ostali, ki so v moji bližini, v svoji koži odlično počutijo. Tok pozitivne energije je nenehno usmerjen vame. Pretaka se v meni, skozi mene in okoli mene.

Čakre: Uravnoteži kronsko čakro in tretje oko ter odpira srčno čakro

Ostale uporabe: Ta neverjetni kristal bo v pomoč tistim, ki so pristali v ambulanti za nujno medicinsko pomoč, saj omili stres in tesnobo ter vam pomaga, da ostanete mirni. Roževec spodbuja brezpogojno ljubezen, odpuščanje, strast do življenja in sočutje. Ta kristal predstavlja večno ljubezen in pripomore k temu, da se povežete s svojimi sorodnimi dušami ali dušami dvojčicami. Pomaga vam razumeti, da sorodne duše obstajajo v mnogoterih različnih oblikah, ki vključujejo tako prijateljstva in ljubezenske odnose kot tudi odnose z živalmi. Roževec spodbuja čistost misli.

NAROČI ZDAJ

 

Najin predlog za vas:

Palo de Rosa (vrtnica)   12,50€   Akcijska cena za vas 10€ 

Zdravi travmo in uravnoveša. Dviguje vibracijo, pomirja in pomaga pri depresiji. Za čiščenje prostorov negativnih energij.

NAROČI ZDAJ

Popust velja od 21.11. do 28.11.2020