Nadangel Mihael je prvo karto izbral zanjo in drugo zanj.

Zanjo:

CITRIN: Manifestiranje – Vzpostavite moč uma, da bodo vaše sanje in želje lahko postale resničnost. Dovolite si sprejemati. Zastavite si cilje, ki vam bodo prinesli izobilje.

Modrost kristala: Ali ste pripravljeni na življenje v izobilju, za katerega ste zaprosili? Če bi se sedaj prikazal duh is steklenice, ki vam lahko izpolni tri želje, bi bile vaše tri preudarno izbrane želje morda že pripravljene? Ste že dodobra razmislili o udejanjanju svojih misli in načrtov oziroma tako imenovanih manifestacijah? Vam le-te resnično ustrezajo? Kakšen vpliv bodo imele vaše manifestacije na druge? Ali v resnici predstavljajo tisto, kar zares potrebujete? Citrin vam lahko, z navdušenjem in zanosom, pomaga preučiti vse, kar je povezano z vašimi manifestacijami. Zelo dobro ve, kako povezati kreativni proces vaših želja z učinkovitimi spremembami, ki bodo v vaše življenje prinesle blaginjo in bogastvo. Držati v rokah kristal citrina je približno tako, kot bi imeli sestanek s svojim finančnim svetovalcem. Z njegovo pomočjo gledate na prihodnost z realnimi očmi, pri čemer lahko sprevidite tudi vse omejitve, ki vam preprečujejo, da bi si zastavili višje cilje. Citrin krepi vaše umske sposobnosti, zato lahko svoje sanje in želje pretvorite v otipljive rezultate. Vendar pa vas bo ta kristal že na samem začetku prisilil k temu, da boste naredili inventuro vašega dosedanjega življenja in ubrali pošten pristop, tako v vašem odnosu z drugimi kot tudi pri uresničevanju svojih ciljev.

Citrin vas spodbudi k temu, da vaše negativne misli pretvorite v pozitivne in uporabne ideje. Če se sprašujete, zakaj na vašem varčevalnem računu ni več sredstev, potem bodite pošteni do sebe ter objektivno razmislite o svojih nakupovalnih navadah. Je napočil čas, da prenehati kupovati stvari, ki jih ne potrebujete? Imate morda razvade, odvisnosti in obsesije, ki praznijo vašo denarnico? Potem se lotite konkretnih dejanj in ne ostanite zgolj pri zaobljubah. Zastavite si cilj mesečnega prihranka in se držite vašega načrta. Denar investirajte v tisto, kar si vaše duhovno srce resnično želi.

Afirmacije: Imam vse, kar potrebujem. Denar z lahkoto in brez težav prihranim, kar me izjemno radosti. Vedno imam nekaj prihrankov. Zlahka pridem do zaslužka. Zaslužim vedno več in zato denar brez večjih težav tudi prihranim. Dobro vem, kakšni so moji prihodnji cilji. Imam tudi temeljito izdelan načrt za uresničitev svojih duhovnih ciljev. Z vsem svojim telesom, umom in dušo sem popolnoma osredotočen/a na svoje življenjske cilje. Zavedam se tega, da denar predstavlja izmenjavo energij in se zato tudi trudim, da bi ga zaslužil/a.

Čakre: korenska čakra, sakralna čakra, solarni pleksus

Ostale uporabe: Tistim, ki ga nosijo ali imajo nekje v bližini, citrin zagotavlja ljubezen, bogastvo, srečo, ustvarjalnost in veselje. Privlači razcvet, bogastvo, poslovni uspeh, blaginjo in vse, kar je dobro in pozitivno. Če citrin hranimo nekje v pisarni ali na delovnem mestu, se zviša produktivnost, poleg tega pa ta kristal pripomore k boljšemu vzdušju in razpoloženju zaposlenih. Posameznike spodbudi k temu, da vztrajajo pri svojih odločitvah. Izboljša človekove umske sposobnosti in pripomore k jasnemu razmišljanju, poleg tega pa tudi pomembno vpliva na to, da se dvignejo energije, ki postavljajo ‘um nad materijo.’ Citrin okrepi telesno energijo in splošno cirkulacijo. Meditacija s citrinom spodbudi jasnost misli ter prebudi nove ideje in navdihe. Poleg tega se zvišajo tudi ambicije, ki ste si jih zastavili pred meditacijo. Zelo učinkovit je tudi v kombinaciji z vsemi ostalimi kristali.

 

Zanj:

MODRI KALCIT: Umirjeno čustveno sproščanje – Če boste zaupali samim sebi, vam bodo zaupali tudi ljudje v vaši okolici. Razmišljajte logično in ne bodite preveč čustveni. Na vidiku so spremembe.

Modrost kristala: Modri kalcit vam prinaša dobre novice. Vaša intuicija postaja vedno boljša. Zgodile se bodo pomembne spremembe na področju vaše komunikacije, ki bo postala predvsem bolj jasna in umirjena. Ljudje v vaši okolici bodo bolj v sozvočju drug z drugim. Kakršnakoli vroča nesoglasja se bodo umirila in zamenjale jih bodo umirjene, spoštljive razprave. Tovrstne spremembe se bodo morda najprej zgodile pri vas samih. Preden spregovorite, dvakrat premislite, tako da boste resnično povedali zgolj in samo tisto, kar ste nameravali. Ko boste zaupali samim sebi, vam bodo bolj zaupali tudi ljudje, ki vas obkrožajo. Posledično pa bodo ljudje v vaši okolici potem bolj zaupali tudi njim samim.

Na tej točki trdno stojite za svojimi odločitvami. Ne pozabite, da lahko vsako situacijo znova ponovite ali o njej ponovno razmislite. Ostanite pozitivni in očistite svojo okolico. Znebite se vsega, kar je staro in odvečno. Naredite v vašem življenju prostor za vse, kar je novo in pozitivno. To je čas, ki od vas zahteva logično razmišljanje, ne da bi bili pri tem pretirano čustveni.

Afirmacije: Svojih misli in besed se v celoti zavedam. Ostajam pozitiven/a in prav vsak dan uporabljam afirmacije, in sicer tako zase, kot tudi za tiste, ki me obkrožajo, da jih lahko poslušajo in v teh pozitivnih izjavah tudi uživajo. Pozitivna komunikacija predstavlja del mojega vsakdanjega življenja. Nenehno se trudim biti boljši/a. Trudim se izboljšati svoje obstoječe sposobnosti, saj to lahko pozitivno vpliva tako name kot tudi na tiste, ki me obkrožajo. Sem odličen/a poslušalec/ka. Vsak dan vadim, kako čim bolje prisluhniti ostalim. Poleg tega urim sposobnost zavedanja sedanjosti. Ljudje opazijo, da sem postal/a bolj pozoren/a. Živim v svetu, kjer se sliši in ceni prav vsakega posameznika.

Čakre: grlena čakra, tretje oko

Ostale uporabe: Modri kalcit vam je lahko v veliko pomoč pri telesnem in čustvenem okrevanju. Če ta kristal držite v roki ali z njim nekje sedite, to spodbuja umirjenost in sprostitev. Lahko tudi pomaga okrepiti vašo intuicijo ter darove in sposobnosti, kot so jasnovidnost (sposobnost videti nekaj več), jasnoslišnost (sposobnost slišati nekaj več), jasnočutnost (sposobnost čutiti nekaj več) in jasnovednost (sposobnost vedeti nekaj več). Ta kristal vam bo lahko še posebej v pomoč pri delu s tretjim očesom.

Najin predlog za vas:

Zanjo

Palo de Rosa (vrtnica)   12,50€   Akcijska cena za vas 10€ 

Zdravi travmo in uravnoveša. Dviguje vibracijo, pomirja in pomaga pri depresiji. Za čiščenje prostorov negativnih energij.

NAROČI ZDAJ

Popust velja od 21.11. do 28.11.2020

Zanj

Agua de Florida 12.50

Šamani v Peruju uporabljajo vse stransko uporabo. Uporablja se lahko namesto kadil. Čisti prostore in prizemlji. Dober za obrede in duhovne rituale.

NAROČI ZDAJ