4 dnevni družinski tabor

Vabljeni na nepozabni družinski tabor s Kim

 

Ker se imamo skupaj tako lepo, smo se odločili, da vas poleti zopet povabimo v našo družbo. Radi imamo vse, kar diši po divjem, neokrnjenem in pristnem. Kajti tam se nam povrne občutek prave svobode, pravega veselja in zaupanja v življenje. S seboj ga nato nosimo v sebi kot košček miru, varno zavetje, ki nam ga nihče ne more vzeti. Letos se bomo družili ob svetem ognju v indijanskem šotoru – TIPI

 

Medsebojno sodelovanje

Skupaj se bomo učili spoznavati mala in velika bitja z one strani zelene zavese, učili se bomo indijanskih veščin ter starožitnih spretnosti, ki so neštetim pokolenjem omogočala preživetje v prvinskem svetu. Od poznavanja divje hrane, kurjenja in kuhanja na prostem, uporabe orodij, osnov orientacije, vpogleda v skriti svet divjih živali, spretnosti opazovanja, poigrali se bomo s predsodki in strahovi pred naravo, skratka vabimo vas na izlet v Stari svet, svet svetlobe in svetosti. Naš glavni cilj je poglabljati povezanost z Naravo zunaj in znotraj nas.

 

Program

Na letošnjem taborjenju se bomo popeljali med starodavne običaje indijancev in imela delavnico o zaupanju, iskrenosti, spoštovanju in ljubezni. Sproščali se bomo ob zvokih bobnov, pojočih skled in drugih glasbil – Sound Healing. Po želji bo lahko vsak udeleženec imel kratek osebni posvet pri Kim.

Maja Mohorović nam bo predstavila svet živali in kako pomembno je ohranjati njihov habitat. Ste že slišali za projekt Yellowstone – prvi naravni park, ki je mnogim spremenil pogled na divje zveri.

 

Izdelovali bomo loke in z njimi tudi streljali v tarčo. Pekli bomo kruh izpod peke Prosti čas bomo namenili različnim družabnim igram. Letos vam bomo predstavili novo družabno igro (2-4 oseb), ki sva jo z Kim ustvari za pomoč pri osebnem razvoju.

 

Oprema in spanje

Spali bomo v naravi…, spalne vreče in podloge prinesite s seboj. Imejte oblačila za vsakršno vreme, kopalke in brisačo (v primeru dežja), čevlje za šprot, ter rezervno obutev. Prinesite svojo šalčko, skodelico, krožnik in žlico, razne instrumente, lučko in druga naravna igrala. Telefoni naj ostanejo doma.

 

Hrana

Vsi trije obroki bodo organizirani, kuharje bomo določili vsak dan sproti. Hrana bo preprosta, naravna in kolikor mogoče prilagojena okusu skupine. Na jedilniku bo zelenjava in sadje. Skupaj bomo pripravljali najrazličnejše obroke in pekli na tabornem ognju.

 

Termin

22.8.2024 – 25.8.2024

(4 dni – 3 nočitve)

 

Cena

Redna cena je 210€/osebo. V predprijavi do vključno 28.2.2024 je 175€/osebo.

1. otrok ima 20% popust, (do 15. let starosti)

2. otrok ima 35% popust, (do 15. let starosti)

Število prostih mest je omejeno, zato pohiti s prijavo.

 

PRIJAVA NA TABOR

 

Koordinatorji

Z vami bomo Kim Doucette, Maja Mohorović in Gorazd Rožnik, ljubitelji vsega kar leze in gre, kar diši, tiho stoji, živi.

 

Pomočniki

Maša Rožnik in Matic Rožnik