KDO SMO – Serija oddaj, ko znanost govori novo zgodbo.

Kdo smo? Kako lahko spremenimo način razmišljanja in delovanja? Je naša družba res plod programov in vzorcev naših prednikov? Je naša podzavest tista, ki nas vodi v življenju? Ali ima srce res možganske celice in sposonost samostojnega razmišljanja? Ali res lahko s čustvi vplivamo na svoje okolje in ga tudi fizično spreminjamo? Se res lahko samoozdravimo? Kako globoko si želite pasti, predno spoznate pravi del sebe? Od kod smo prišli? Kako lahko spremenimo svet na bolje?

Te serije razkrivajo nova odkritja znanosti, ki nam govorijo novo zgodbo… in ta zgodba združuje znanost in duhovnost. Če vam je oddaja všeč, jo lahko delite med prijatelji, da zaokroži med ljudmi… skupaj lahko stvari obrnejo na bolje…

Oddaja KDO SMO je namenjene vsem tistim, ki želite delati na svoji osebni rasti in želite izboljšati svoje življenje. Sestavljenja je iz učenj znanstvenika Gregg Braden in Kim Doucette.

VŠEČKAJ in deli Facebook stran KDO SMO in bodi na tekočem s novimi serijami.

Povabi svoje prijatelje k ogledu skupaj lahko stvari obrnemo na bolje!

 

3. del – POLJE POVEZANOSTI

2. del – VEROVANJA OBSTOJA

1. del – CIKLI

 

VŠEČKAJ in deli med prijatelji Facebook stran KDO SMO, ter bodi obveščen ob prihodu nove oddaje.

Všečkaj in deli Facebook stran – KDO SMO

Kako najti ravnotežje v tem spreminjajočem se svetu?

Leto 2020 je bilo polno odločitev in izkušenj. Kaj pa zdaj? Ali potrebujemo novo smer? Ali pa se moramo vrniti na pravo pot? Sprejmimo pozitivno nazaj v naše življenje. Kim ima nekaj idej, nasvetov in navdihov, ki vam lahko pomagajo, da se osredotočite in osvetlite pot do sreče, širjenja srca in izpolnitve v tem vedno spreminjajočem se svetu.

TRAJANJE: 1h 05minut

Webinar je v angleškem jeziku z možnostjo slovenskih podnapisov.

Korenine duhovnosti

Kim razlaga kako pomembno je razumeti vse tri svetove šamanizma, da lahko živimo v ravnovesju. Vabljeni k ogledu.

TRAJANJE: 25 minut

 

Webinar ˝Korenine duhovnosti˝  je v angleškem jeziku z možnostjo slovenskih podnapisov.

Ljubezen, mir, spoštovanje in sočutje

Verjamem, da si vsi želimo ljubezni, miru, spoštovanja in sočutja. Veliko ljudi si to želi. Da pridemo do tja, moramo najprej prepoznati svoje programe , vzorce in sprožilce preteklosti, saj to so osnove za naš svet iz katerega vidimo zunanji svet. Smo to kar govorimo in razmišljamo. Naš svet se spremeni v trenutko, ko spremenimo svoje prepričanje. Zavedati se moramo, da smo bitja ljubezni in sočutja, dokler strah ne prevlada. Vsi imamo svobodno voljo, kar pomeni, da je odvisno od nas samih, kaj želimo negovati v sebi.

Kaj je naše poslanstvo v tem trenutku?

Vsi smo prišli na zemljo z namenom in pomenom. Pomembne so vse naše misije, velike ali majhne. Prepogosto se podcenjujemo in pozabljamo nase. Naše poslanstvo ali to, kar počnemo, vpliva na preostali svet okoli nas. Pozabljamo se zahvaliti za naše trdo delo, predanosti in izobilju, ki ga imamo.

Če smo se pred kratkim spraševali, ali smo pomembni v življenju nekoga, potem se vesolje zdaj obrača na nas in nam odgovarja: Da, smo pomembni! Pomembni smo za sebe enako kot za preostali svet. V tem trenutku bodimo nežni do sebe in vedimo, da je tisto, kar počnemo za druge, enako pomembno tudi za nas same.

Danes si vzemimo čas zase. Smo čudovit božji otrok in izbrali smo si to življenje, v katerem smo. Izbrali smo si družino, v kateri živimo, ljudi, ki jih spoznavamo, tudi okoliščine, v katerih se včasih znajdemo. Prišli smo z zelo posebnim namenom na zemljo. Se spomnimo, kaj je ta namen? Ne glede na to, kako veliko ali majhno je, pomembno je kako ga sprejemamo in oddajamo. Vloga, ki jo igramo, na velike načine vpliva na druge. Pomembno je, da so vsa dejanja storjena z ljubeznijo. Da so zato, ker to želimo storiti in ne ker drugi to želijo, oziroma pričakujejo od nas.

Pomislimo na drobno zrno peska; to smo mi. Eno zrno peska med številnimi drobnimi zrnci peska tvori celo morje. Naše delovanje za druge, opažene ali ne, pomagajo prinesti celovitost v naš svet. Mi in vsi drugi na tem svetu, ki verjamemo v univerzalno enost, smo združili roke za zdravljenje Matere Zemlje, tako da zdravimo njene prebivalce, enega za drugim. Zemlja in družba potrebujeta zdaj, da se vsi skupaj združimo, eno po eno zrno, da ustvarimo  ocean ljubezni in miru, za katerega vemo, da je blizu. Pomahajte nekomu, ki ima posebej težek dan. Vzemimo si čas in prisluhnimo drug drugemu. Spoštujmo strahove drugih in jih obdajmo s pozitivizmom in ljubeznijo. Bodimo sočutni in strpni eden do drugega. To je naše poslanstvo v tem trenutku.

Z ljubeznijo Kim & Gorazd

 

Sporočilo iz kart Modrost zdravljenja s kristali

Sporočilo nadangela Mihaela o ljubezni iz kart Modrost zdravljenja s kristali

Nadangel Mihael je prvo karto izbral zanjo in drugo zanj.

Zanjo:

CITRIN: Manifestiranje – Vzpostavite moč uma, da bodo vaše sanje in želje lahko postale resničnost. Dovolite si sprejemati. Zastavite si cilje, ki vam bodo prinesli izobilje.

Modrost kristala: Ali ste pripravljeni na življenje v izobilju, za katerega ste zaprosili? Če bi se sedaj prikazal duh is steklenice, ki vam lahko izpolni tri želje, bi bile vaše tri preudarno izbrane želje morda že pripravljene? Ste že dodobra razmislili o udejanjanju svojih misli in načrtov oziroma tako imenovanih manifestacijah? Vam le-te resnično ustrezajo? Kakšen vpliv bodo imele vaše manifestacije na druge? Ali v resnici predstavljajo tisto, kar zares potrebujete? Citrin vam lahko, z navdušenjem in zanosom, pomaga preučiti vse, kar je povezano z vašimi manifestacijami. Zelo dobro ve, kako povezati kreativni proces vaših želja z učinkovitimi spremembami, ki bodo v vaše življenje prinesle blaginjo in bogastvo. Držati v rokah kristal citrina je približno tako, kot bi imeli sestanek s svojim finančnim svetovalcem. Z njegovo pomočjo gledate na prihodnost z realnimi očmi, pri čemer lahko sprevidite tudi vse omejitve, ki vam preprečujejo, da bi si zastavili višje cilje. Citrin krepi vaše umske sposobnosti, zato lahko svoje sanje in želje pretvorite v otipljive rezultate. Vendar pa vas bo ta kristal že na samem začetku prisilil k temu, da boste naredili inventuro vašega dosedanjega življenja in ubrali pošten pristop, tako v vašem odnosu z drugimi kot tudi pri uresničevanju svojih ciljev.

Citrin vas spodbudi k temu, da vaše negativne misli pretvorite v pozitivne in uporabne ideje. Če se sprašujete, zakaj na vašem varčevalnem računu ni več sredstev, potem bodite pošteni do sebe ter objektivno razmislite o svojih nakupovalnih navadah. Je napočil čas, da prenehati kupovati stvari, ki jih ne potrebujete? Imate morda razvade, odvisnosti in obsesije, ki praznijo vašo denarnico? Potem se lotite konkretnih dejanj in ne ostanite zgolj pri zaobljubah. Zastavite si cilj mesečnega prihranka in se držite vašega načrta. Denar investirajte v tisto, kar si vaše duhovno srce resnično želi.

Afirmacije: Imam vse, kar potrebujem. Denar z lahkoto in brez težav prihranim, kar me izjemno radosti. Vedno imam nekaj prihrankov. Zlahka pridem do zaslužka. Zaslužim vedno več in zato denar brez večjih težav tudi prihranim. Dobro vem, kakšni so moji prihodnji cilji. Imam tudi temeljito izdelan načrt za uresničitev svojih duhovnih ciljev. Z vsem svojim telesom, umom in dušo sem popolnoma osredotočen/a na svoje življenjske cilje. Zavedam se tega, da denar predstavlja izmenjavo energij in se zato tudi trudim, da bi ga zaslužil/a.

Čakre: korenska čakra, sakralna čakra, solarni pleksus

Ostale uporabe: Tistim, ki ga nosijo ali imajo nekje v bližini, citrin zagotavlja ljubezen, bogastvo, srečo, ustvarjalnost in veselje. Privlači razcvet, bogastvo, poslovni uspeh, blaginjo in vse, kar je dobro in pozitivno. Če citrin hranimo nekje v pisarni ali na delovnem mestu, se zviša produktivnost, poleg tega pa ta kristal pripomore k boljšemu vzdušju in razpoloženju zaposlenih. Posameznike spodbudi k temu, da vztrajajo pri svojih odločitvah. Izboljša človekove umske sposobnosti in pripomore k jasnemu razmišljanju, poleg tega pa tudi pomembno vpliva na to, da se dvignejo energije, ki postavljajo ‘um nad materijo.’ Citrin okrepi telesno energijo in splošno cirkulacijo. Meditacija s citrinom spodbudi jasnost misli ter prebudi nove ideje in navdihe. Poleg tega se zvišajo tudi ambicije, ki ste si jih zastavili pred meditacijo. Zelo učinkovit je tudi v kombinaciji z vsemi ostalimi kristali.

 

Zanj:

MODRI KALCIT: Umirjeno čustveno sproščanje – Če boste zaupali samim sebi, vam bodo zaupali tudi ljudje v vaši okolici. Razmišljajte logično in ne bodite preveč čustveni. Na vidiku so spremembe.

Modrost kristala: Modri kalcit vam prinaša dobre novice. Vaša intuicija postaja vedno boljša. Zgodile se bodo pomembne spremembe na področju vaše komunikacije, ki bo postala predvsem bolj jasna in umirjena. Ljudje v vaši okolici bodo bolj v sozvočju drug z drugim. Kakršnakoli vroča nesoglasja se bodo umirila in zamenjale jih bodo umirjene, spoštljive razprave. Tovrstne spremembe se bodo morda najprej zgodile pri vas samih. Preden spregovorite, dvakrat premislite, tako da boste resnično povedali zgolj in samo tisto, kar ste nameravali. Ko boste zaupali samim sebi, vam bodo bolj zaupali tudi ljudje, ki vas obkrožajo. Posledično pa bodo ljudje v vaši okolici potem bolj zaupali tudi njim samim.

Na tej točki trdno stojite za svojimi odločitvami. Ne pozabite, da lahko vsako situacijo znova ponovite ali o njej ponovno razmislite. Ostanite pozitivni in očistite svojo okolico. Znebite se vsega, kar je staro in odvečno. Naredite v vašem življenju prostor za vse, kar je novo in pozitivno. To je čas, ki od vas zahteva logično razmišljanje, ne da bi bili pri tem pretirano čustveni.

Afirmacije: Svojih misli in besed se v celoti zavedam. Ostajam pozitiven/a in prav vsak dan uporabljam afirmacije, in sicer tako zase, kot tudi za tiste, ki me obkrožajo, da jih lahko poslušajo in v teh pozitivnih izjavah tudi uživajo. Pozitivna komunikacija predstavlja del mojega vsakdanjega življenja. Nenehno se trudim biti boljši/a. Trudim se izboljšati svoje obstoječe sposobnosti, saj to lahko pozitivno vpliva tako name kot tudi na tiste, ki me obkrožajo. Sem odličen/a poslušalec/ka. Vsak dan vadim, kako čim bolje prisluhniti ostalim. Poleg tega urim sposobnost zavedanja sedanjosti. Ljudje opazijo, da sem postal/a bolj pozoren/a. Živim v svetu, kjer se sliši in ceni prav vsakega posameznika.

Čakre: grlena čakra, tretje oko

Ostale uporabe: Modri kalcit vam je lahko v veliko pomoč pri telesnem in čustvenem okrevanju. Če ta kristal držite v roki ali z njim nekje sedite, to spodbuja umirjenost in sprostitev. Lahko tudi pomaga okrepiti vašo intuicijo ter darove in sposobnosti, kot so jasnovidnost (sposobnost videti nekaj več), jasnoslišnost (sposobnost slišati nekaj več), jasnočutnost (sposobnost čutiti nekaj več) in jasnovednost (sposobnost vedeti nekaj več). Ta kristal vam bo lahko še posebej v pomoč pri delu s tretjim očesom.

Najin predlog za vas:

Zanjo

Palo de Rosa (vrtnica)   12,50€   Akcijska cena za vas 10€ 

Zdravi travmo in uravnoveša. Dviguje vibracijo, pomirja in pomaga pri depresiji. Za čiščenje prostorov negativnih energij.

NAROČI ZDAJ

Popust velja od 21.11. do 28.11.2020

Zanj

Agua de Florida 12.50

Šamani v Peruju uporabljajo vse stransko uporabo. Uporablja se lahko namesto kadil. Čisti prostore in prizemlji. Dober za obrede in duhovne rituale.

NAROČI ZDAJ

 

Sporočilo nadangela Mihaela iz kart Modrost zdravljenja s kristali

Napolnite se z ljubeznijo. Ste mehki, nežni in umirjeni. Vzpostavite povezave z vašimi sorodnimi dušami.

Modrost kristala: Ne glede na to, ali ste ženska ali moški, lahko brez skrbi stavite na to karto. Če bi rožnata barva imela vonj, bi dišala po roževcu. Rožnata barva vsebuje nežno mehkobo ženstvenosti. Ta ženska energija je sedaj na poti do vas. Kmalu boste ugotovili, da povsod, kjerkoli ste, zaznavate energijo sočutja, nežnosti in umirjenosti. V tem trenutku vas vodijo in usmerjajo ženski angeli, še posebej nadangel Ariel, ter duhovni vodniki in boginje. Kmalu boste doumeli, da tovrstna energija nastaja zaradi vas. Sami sebi predstavljate čudoviti, mehki vpliv. Ženski vodniki in angeli vas opozarjajo, da morate napolniti vaš rezervoar ljubezni, saj se nivo ljubezni v njem nikoli ne sme znižati. Veliko ste delali na sebi, zato ste v vaše življenje pritegnili ljubezen. Sedaj boste naleteli na čista in nedolžna razmerja.

V vaše življenje bodo, na različne in presenetljive načine, vstopili tisti, ki jih v življenju vodi srce. Bolj boste ljubili sami sebe, bolj bo vesolje pošiljalo v vaše življenje ljudi, ki tudi ljubijo sami sebe. In še preden se boste začeli zavedati, boste deležni ljubeče podpore iz vseh koncev sveta. Ljubite, ljubite, ljubite. Začutite ljubezen, vdihnite jo in jo zaužijte. Vse, kar delate, delajte z ljubeznijo. Na vsakem koraku recite: “Ljubim. Ljubim. Ljubim.” Pozorno opazujte, kako se ljubezen, kot kakšen čudovit balon, širi in vzpenja kvišku ter dviguje vibracije na svoji poti proti nebu.

Vzemite si čas in uživajte v tej čarobni energiji. Danes si kupite cvetje. Privoščite si slasten obrok, po katerem hrepenite že kar nekaj časa. Ste nepoboljšljivi romantik, zato ne rabite čakati na nekoga drugega, ki bi vas razvajal. Vzemite si tisto najboljše, kar vam ljubezen do samega sebe lahko ponudi.

Afirmacije: Ljubim samo/samega sebe. Ta moja ljubezen je nalezljiva, saj se tudi ostali, ki so v moji bližini, v svoji koži odlično počutijo. Tok pozitivne energije je nenehno usmerjen vame. Pretaka se v meni, skozi mene in okoli mene.

Čakre: Uravnoteži kronsko čakro in tretje oko ter odpira srčno čakro

Ostale uporabe: Ta neverjetni kristal bo v pomoč tistim, ki so pristali v ambulanti za nujno medicinsko pomoč, saj omili stres in tesnobo ter vam pomaga, da ostanete mirni. Roževec spodbuja brezpogojno ljubezen, odpuščanje, strast do življenja in sočutje. Ta kristal predstavlja večno ljubezen in pripomore k temu, da se povežete s svojimi sorodnimi dušami ali dušami dvojčicami. Pomaga vam razumeti, da sorodne duše obstajajo v mnogoterih različnih oblikah, ki vključujejo tako prijateljstva in ljubezenske odnose kot tudi odnose z živalmi. Roževec spodbuja čistost misli.

NAROČI ZDAJ

 

Najin predlog za vas:

Palo de Rosa (vrtnica)   12,50€   Akcijska cena za vas 10€ 

Zdravi travmo in uravnoveša. Dviguje vibracijo, pomirja in pomaga pri depresiji. Za čiščenje prostorov negativnih energij.

NAROČI ZDAJ

Popust velja od 21.11. do 28.11.2020

Razvoj jasnovidnosti – Tretje oko

Jasnovidna sposobnost je naš naraven način. Kot ljudje smo bili programirani s strani generacij nevernikov, da zapremo svoje naravne sposobnosti. Čas je, da si dovolimo, da zasijemo in ponovno verjamemo v lastne instinkte. Človeški um je fascinantno orodje, vendar se domneva, da blokira in ovira več kot 90% informacij, ki jih dnevno prejme. Zdaj vemo, da s ponovno vzpostavitvijo naših sposobnosti imamo neomejen dostop do informacij, ki čakajo na nas, da jih pridobimo z odpiranjem jasnovidnega kanala. Deja vu, sanje, čustveni občutki in vedenja, telepatija … so primeri, kar smo že vsi doživeli in smo jih učili ignorirati kot del naše jasnovidne zavednosti.

Ta tečaj jasnovidnega razvoja – Tretje oko vam bo pomagal ponovno vzpostaviti tisto, kar je že vaše. Ste jasnovidno in sposobno bitje, ki lahko krmari skozi življenje in sprejema odločitve, ki vas na koncu vodijo v popoln kraj in ob pravem času.

CENA: 13€

TRAJANJE: 2 ure 30 minut in je sestavljena iz treh delov.

Posnetek webinarja ˝Razvoj jasnovidnosti – Tretje oko˝  je v angleškem jeziku z možnostjo slovenskih podnapisov.

Tolmačenje sanj

Ali opazite žive sanje, ponavljajoče se sanje ali celo jasnovidne sanje? Razumevanje sanje je tako kot bi imeli ključ. Pridružite se nam na WEBINAR V ŽIVO in s Kim raziščite skrivnostni svet sanj in kdo se skriva za njimi. V tem predavanju boste izvedeli o vzorcih in simbolih sanj, ter tehnikah tolmačenje sanj. Predavanje je v angleškem jeziku z možnostjo slovenskih podnapisov.

 

CENA: 13€

TRAJANJE: 2 ure in 15 minut in je sestavljena iz dveh delov.

Posnetek delavnice ˝Tolmačenje sanj˝  tudi s slovenskimi podnapisi.

podnapisi na YouTube