Razvoj jasnovidnosti – Tretje oko

Jasnovidna sposobnost je naš naraven način. Kot ljudje smo bili programirani s strani generacij nevernikov, da zapremo svoje naravne sposobnosti. Čas je, da si dovolimo, da zasijemo in ponovno verjamemo v lastne instinkte. Človeški um je fascinantno orodje, vendar se domneva, da blokira in ovira več kot 90% informacij, ki jih dnevno prejme. Zdaj vemo, da s ponovno vzpostavitvijo naših sposobnosti imamo neomejen dostop do informacij, ki čakajo na nas, da jih pridobimo z odpiranjem jasnovidnega kanala. Deja vu, sanje, čustveni občutki in vedenja, telepatija … so primeri, kar smo že vsi doživeli in smo jih učili ignorirati kot del naše jasnovidne zavednosti.

Ta tečaj jasnovidnega razvoja – Tretje oko vam bo pomagal ponovno vzpostaviti tisto, kar je že vaše. Ste jasnovidno in sposobno bitje, ki lahko krmari skozi življenje in sprejema odločitve, ki vas na koncu vodijo v popoln kraj in ob pravem času.

Predavanje je v angleškem jeziku z možnostjo slovenskih podnapisov.

CENA: 13€

TRAJANJE: 2 ure 30 minut in je sestavljena iz treh delov.

 

Posnetek delavnice ˝Razvoj jasnovidnosti – Tretje oko˝  bo tudi s slovenskimi podnapisi.

Tolmačenje sanj

Ali opazite žive sanje, ponavljajoče se sanje ali celo jasnovidne sanje? Razumevanje sanje je tako kot bi imeli ključ. Pridružite se nam na WEBINAR V ŽIVO in s Kim raziščite skrivnostni svet sanj in kdo se skriva za njimi. V tem predavanju boste izvedeli o vzorcih in simbolih sanj, ter tehnikah tolmačenje sanj. Predavanje je v angleškem jeziku z možnostjo slovenskih podnapisov.

 

CENA: 13€

TRAJANJE: 2 ure in 15 minut in je sestavljena iz dveh delov.

Posnetek delavnice ˝Tolmačenje sanj˝  tudi s slovenskimi podnapisi.

podnapisi na YouTube

Razumevanje preteklih življenj in Akaških zapisov

Vas zanimajo pretekla življenja? Želite izvedeti več o vaših preteklih življenjih? Ste si kdaj želeli podrobneje pogledati, katere lastnosti, ki ste jih vnesli v to življenje, vas zadržujejo in kaj storiti v zvezi s tem?

Na tej delavnici bo Kim govorila o lastnostih preteklega življenja in kaj je potrebno vedeti ko potujemo v prejšnja življenja. Spoznali bomo več Akaških zapisov in kako vplivajo na naše spomine iz preteklega življenja, pa tudi na dogodke, ki se dogajajo v tem življenju. Naredili bomo meditacijo in pogledali v preteklo življenje in če bodo vaši vodniki dovolili vam bo Kim prenesla njihova sporočila iz preteklega življenja. Kot veste, vodniki in angeli običajno najdejo način, kako vključiti vse.

Pretekla življenja so za mnoge fascinantna. A vendar se ljudje šele dotikamo površine, kako jih razumeti oziroma na kakšen način uporabiti vedenje o preteklih življenjih, da bi nam to v sedanjosti kar najbolj pomagalo (ne pa nas še bolj oviralo oz zmedlo). Ni toliko pomembno, kdo smo bili, ampak kdo smo danes. Toda z razumevanjem naših preteklih življenj bomo morda lažje sprejeli in razumeli določene lastnosti, ki jih danes pri sebi zavračamo. Videli in okrepili bomo lahko tiste lastnosti, ki se nam zdijo dobre. In enostavno odstranili tiste, ki nam ne služijo več. Da bomo lahko dobili vpogled v svoja pretekla življenja, bo pri predavanju prek Kim spregovoril nadangel Metatron. Delavnica je v angleškem jeziku z možnostjo slovenskih podnapisov.

CENA:40€/paket treh delov

TRAJANJE: 3 ure in 45 minut in je sestavljena iz treh delov.

Tridelni webinar vključuje tudi:
Informacije o karmi in o karmičnih povezavah med življenji.
Razumevanje preteklih življenj in Akaških zapisov.
Vsebuje reading o preteklih življenjah in meditacijo Akaški zapisi.
Regresija v tri pretekla življenja.
Vprašanja in odgovori.

 

Posnetek delavnice ˝Razumevanje preteklih življenj in Akaških zapisov˝ sedaj tudi s slovenskimi podnapisi.

podnapisi na YouTube

HEALING THE WORLD free webinar

VABLJENI VSI, ki bi želeli sodelovati na skupinski meditacijski molitvi,
ki je bila širom sveta. Skupaj bomo držali energijo in poslali ljubezen.
Meditacijska molitev je v angleščini z možnostjo podnapisov v slovenščino.
Še vedno se nam lahko pridružite in držite energijo z nami, ker vemo da ni prostora in časa v kvantni fiziki.
Hvala, ker delite to naprej z drugimi…

 

CENA:brezplačno

TRAJANJE: 1 ura in 25 minut

 

Možnost podnapisov

podnapisi na YouTube

*** ZANIMIVOST:  Dear Kim. It is exactly the time when all the directors of slovene medical institutions will come together on a meeting. I hope we will be able to give our part to meditation.

*** FROM CANADA:  “The world is undergoing a fear pandemic which is worse than the Coronavirus. We need to collectively understand the higher purpose of this evolutionary situation as an opportunity for every human on the planet to guide our egos to seek answers, light and love from our souls allowing us to awaken to a new powerful reality where we collectively take responsibility for ourselves, our families, friends and communities by brightly shining our inner lights. This forced slow down actually speeds up time itself allowing us to evolve from doing to being. We see manifestations already where our inner consciousness makes us less complacent and ready for the new world that is arriving now.” Daniel Roy, Moncton, Canada

Identify your Angels

Angeli so Božji spremljevalci, agenti in Božji glasniki. V vsakem trenutku življenja smo obkroženi z Angeli varuhi in nadangeli. Naši Angeli varuhi nam služijo vse življenje. Pridite in spoznajte ta nebesna bitja. Pogovarjali se bomo kako prepoznati njihovo prisotnost okoli nas, kako se povezati z njimi, katere simbole uporabljajo za komunikacijo z nami in kako razvozlati ta sporočila in kode. Predavanje je v angleškem jeziku z možnostjo slovenskih podnapisov.

 

CENA: 13€

TRAJANJE: 2 ure in 32 minut.

 

Posnetek delavnice ˝Spoznajte svoje angele˝ sedaj tudi s slovenskimi podnapisi.

podnapisi na YouTube