Dan odprtih vrat

Vabljeni na dan odprtih vrat, kjer bova predstavila nove orakeljske karte Modrost zdravljenja s kristali. Z branjem kart boste dovolili modrosti prednikov, da vam posreduje sporočila, ki vas bodo usmerila na pot življenja, ki je polno magičnosti in modrosti.

Orakeljske karte so zasnovane tako, da vas vodijo k odgovoru na nekatera najgloblja in najbolj osebna življenjska vprašanja. Vsaka karta se osredotoča na določen vidik vašega življenja. Pri vsaki karti boste videli predloge, odgovore in napotke, ki vas bodo usmerjali v procesu vašega osebnega razvoja in doseganja uspehov. Če resneje razmišljate o življenjskih spremembah in želite imeti bolj zavestno življenje ter narediti določen napredek na ravni duše, potem vam bodo te karte pomagale, da boste hitreje prispeli na cilj.

Cena orakeljskih kart

Modrost zdravljenja s kristali

28€  22,50€

Ob nakupu nad 50€, dobite meditacijski CD za 4€.

Med drugimi boste lahko tudi izbirali med novo kolekcijo kristalov iz celega sveta. Tokrat bova imela tudi šamanske kristale iz Peruje. Vsak kamen je okrašen z različnimi šamanskimi simboli. Vsak posamezen kamen je zaščiten v pisani torbici. Zaloga je omejena na 7 različnih kamnov.

Preizkusili boste lahko tudi novo kristalno posteljo 5. dimenzije.

Energija 5. dimenzije pomaga pri začetku procesa duhovnega razvoja in preobrazbe. Ljudje, ki so uporabljali Kristalno posteljo 5. dimenzije, so doživeli različna videnja in vizije, stik s svojimi vodniki in izkušnje astralnega potovanja. Visoke vibracije kristalov pripomorejo, da se 5. dimenzionalna energija  zmesti v naš 3-dimenzionalni svet in tako izboljša povezavo med duhovnim in fizičnem svetom.

Pridite in preskusite ta močan vrtinec 5. dimenzijske energije. Vstopite v nebeška vrata, da odkrijete povezavo z vašim višjim jazom in se prilagodite svojemu božanskemu namenu življenja. Dovolite miru in razsvetljenju, da vstopita v vas in dvigne vašo vibracijo na višjo raven. Začnite svoje vstajenje zdaj!

Vabljeni v četrtek 3.9. in petek 4.9. med 16h in 19h, ter soboto 5.9.2020 med 12h in 18h.

The event is finished.

Date

Sep 03 2020
Expired!

Time

4:00 pm - 7:00 pm

Local Time

  • Timezone: Europe/Riga
  • Date: Sep 03 2020
  • Time: 5:00 pm - 8:00 pm

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja