Razvoj jasnovidnih sposobnosti – jasnočutnost

Vabljeni na spomladanski sklop webinarjev Razvoj jasnovidnih sposobnosti – jasnoslišnost, jasnovednost in jasnočutnost. Vabljeni tudi k ogledu 1. dela tega sklopa, Razvoj jasnovidnih sposobnosti – jasnovidnost: Razvoj jasnovidnosti – Tretje oko, z možnostjo slovenskih podnapisov.

Kateri so primeri jasnočutnosti? Primeri: empatija, psihometrija, intuitivni občutki, ponavljajoči se čustveni in fizični občutki, ki se pojavijo, ne da bi vedeli, od kod prihajajo, tesnoba, vročina v rokah ali prepotene dlani, občutek energije nekoga … seznam se lahko nadaljuje in nadaljuje. Jasnočutnost je metafizični občutek, ki nam preprosto omogoča jasen občutek in pomeni božansko vodstvo. Te sposobnosti nimajo vsi in za tiste, ki jo imajo, jo pogosto težko izklopijo. Obstajajo razlogi, da ta dar obdržite in ga ne zaperate. Obstajajo načini za ublažitev stresa, ki izvira iz “prekomernega čutenja”, in se naučite najti ravnovesje v sebi, tako da dar čutenja postane nekaj vznemirljivega in zabavnega, namesto dolgočasnega in težkega.

Kim je že vse življenje jasnočutka in ta dar ji je všeč kot glavni prehod na intuitivni in medijski reading. S tem darom se Kim lahko prilagodi, da ga uporablja kot izhodišče, da bo bolj jasno videla na samem readingu. Med readingom uporablja vsa štiri čutila (jasnočutnost, jasnovidenje, jasnoslišnost in jasnovedenje). Tako kot drugi tečaji iz serije Razvoj jasnovidnih sposobnosti, je tu ta tečaj zasnovan tako, da združi vsa štiri darova v eno. Na tem seminarju boste našli veliko nasvetov. Pripravite si svoje svete predmete.

KDAJ: 11.4.2021 ob 17 uri

KJE: preko ZOOM video konference

TRAJANJE: 2 ure

CENA: 13€/osebo

PRIJAVA: Obvezna predprijava, število prostih mest je omejena

Webinar bo v angleškem jeziku brez prevoda v slovenščino.

Webinar bova posnela, tako da si ga boste lahko ogledali kasneje, z možnostjo slovenskih podnapisov.

 

2. del: Razvoj jasnovidnih sposobnosti – jasnoslišnost

3. del: Razvoj jasnovidnih sposobnosti – jasnovednost

Vabljeni tudi k ogledu 1. dela tega sklopa, Razvoj jasnovidnih sposobnosti – jasnovidnost: Razvoj jasnovidnosti – Tretje oko, z možnostjo slovenskih podnapisov.

 

The event is finished.

Date

Apr 11 2021
Expired!

Time

5:00 pm - 7:00 pm

Local Time

  • Timezone: Europe/Ljubljana
  • Date: Apr 11 2021
  • Time: 5:00 pm - 7:00 pm
Category

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja