Razvoj jasnovidnih sposobnosti – jasnovednost

Vabljeni na spomladanski sklop webinarjev Razvoj jasnovidnih sposobnosti – jasnoslišnost, jasnočutnost in jasnovednost. Vabljeni tudi k ogledu 1. dela tega sklopa, Razvoj jasnovidnih sposobnosti – jasnovidnost: Razvoj jasnovidnosti – Tretje oko, z možnostjo slovenskih podnapisov.

Veliko ljudi s sposobnostjo jasnovedenja ali jasnega spoznanja pogosto rečejo, da vedo, da je nekaj pravilnega, vendar svojih vpogledov ali podrobnosti ne morejo podkrepiti z dejstvi ali razložiti, kako so sploh prišli do teh informacij. V svetu, kjer se iščejo dejstva, lahko postanejo precej zmedeni. Kako veste, ali ste jasnovedni? Obstaja veliko načinov, s katerimi izkusimo jasno znanje. Na primer, stvari, za katere veste, se vam lahko preprosto pojavijo v glavi. Vi veste, da so resnične, vendar ne morete razložiti, zakaj. To je lahko zelo močno darilo, če ga znate uporabljati in se naučite kako prenehati dvomiti vase.

Jasno poznavanje ali jasnovednost je del dara, ki smo ga vsi uporabljali ali se srečali v svojem življenju. Lahko je v obliki Dejavuja ali previdnega občutka. Kasneje ugotovimo, da smo imeli prav, da se je zgodila nesreča ali se je nekdo poškodoval, oziroma je bil nekdo čustven in ste preprosto vedeli, da nekaj ni vredu. Lahko je tudi napoved ali slutnja, ki je občutek neizpodbitne natančnosti. Upoštevajte, da je z njim omenjen občutek. Imamo veliko senzorjev, ki tvorijo naše intuitivne sposobnosti, in vsak ima priložnost, da se dotakne vseh. Treba je le vedeti, kako.

Kim bo delila razumevanje te neverjetne ituitivne sposobnosti in kako se lahko z lahkoto dotaknete svoje. Pomagala vam bo, kako izostriti svojo sposobnost poznavanja določenih krajev, dogodkov, situacij ali ljudi, ne da bi informacije prejeli na tradicionalen način. Prav tako vam bo pomagala razumeti, kako pomembno je združiti druge sposobnosti s svojim znanjem, da boste lahko lažje in natančneje prejemali intuitivna sporočila.

KDAJ: 14.3.2021 ob 17 uri

KJE: preko ZOOM video konference

TRAJANJE: 2 ure

CENA: 13€/osebo

PRIJAVA: Obvezna predprijava, število prostih mest je omejena

Webinar bo v angleškem jeziku brez prevoda v slovenščino.

Webinar bova posnela, tako da si ga boste lahko ogledali kasneje, z možnostjo slovenskih podnapisov.

 

2. del: Razvoj jasnovidnih sposobnosti – jasnoslišnost

4. del: Razvoj jasnovidnih sposobnosti – jasnočutnost

Vabljeni tudi k ogledu 1. dela tega sklopa, Razvoj jasnovidnih sposobnosti – jasnovidnost: Razvoj jasnovidnosti – Tretje oko, z možnostjo slovenskih podnapisov.

 

The event is finished.

Date

Mar 14 2021
Expired!

Time

5:00 pm - 7:00 pm

Local Time

  • Timezone: Europe/Riga
  • Date: Mar 14 2021
  • Time: 6:00 pm - 8:00 pm
Category

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja