Rezanje energetskih vezi

Ali se želite naučiti, kako se znebiti energijskih vezi in energije, ki vas izčrpavajo in bremenijo? Če ste na to vprašanje odgovorili pritrdilno, potem je ta tečaj za vas?

Rezanje vezi in osebno čiščenje energije, vključno s čiščenjem bivalnega prostora.

Če ste bili na duhovni poti ali ste delali z energijo, vam je morda znano odrezovanje ali čiščenje energetskih vezi. Za to obstaja veliko načinov in tudi če ste poznavalec tega, se še vedno najdejo novi nasveti in triki, ki se jih lahko naučite, da lahko pomagate sebi in drugim. Rezanje vezi in ​​odstranjevanje negativne energije iz vašega doma je praksa, ki vas lahko ozdravi fizično, energijsko in celo karmično ter duhovno osvobodi. Čiščenje negativne energije in vezi vam lahko pomaga spremeniti odnos do ljudi, na delovnem mestu ali do vaše okolice. Najbolj pomaga, če delate sami in to redno počnete.

Rezanje vezi in ​​odstranjevanje negativne energije iz okolja vam lahko pomaga, da se počutite lažje, čistejše in srečnejše. Energijske vezi se lahko pritrdijo na vas od drugih ljudi. Energijske vezi ali negativno energijo vam lahko pošljejo drugi, za katero vi sploh ne veste. Obstajajo načini, kako se zaščititi pred tem in zagotoviti, da živite v zaščitnem balonu, ne da bi se morali skrivati ​​stran od preostalega sveta. Vezi ali negativne energije lahko postanejo težke in vas pričnejo močno bremeniti. Kadar nimamo pozitivnih odnosov do drugih ali obratno, je to lahko slabost na našem energetskem polju, ki omogoča vstop negativne energije. Zaradi težav z odpuščanjem ali navezanosti na pretekle odnose smo lahko tudi ranljivi za energijske vezi.

Na tem 3-4 urnem webinarju bomo govorili o različnih vezeh, ki se lahko pritrdijo na naše energetsko polje, in zakaj. Naučili se bomo tehnik rezanja vezi in čiščenja energije. Naučili se bomo zgraditi svoje avrično polje in energetsko polje, tako da se te vezi ne bodo več pritrjevale. Pogovorili se bomo tudi o čiščenju hiše. To je delavnica, kjer boste želeli imeti papir in pisalo v bližini. Priložnosti za zapisovanje bo veliko.

KDAJ: 13.2.2021 ob 17 uri

KJE: preko ZOOM video konference

TRAJANJE: 3 – 4ure

CENA: 40€/osebo

PRIJAVA: Obvezna prijava, število prostih mest je omejena

Webinar bo v angleškem jeziku brez prevoda v slovenščino.
Webinar bova posnela, tako da si ga boste lahko ogledali kasneje, z možnostjo slovenskih podnapisov.

The event is finished.

Date

Feb 13 2021
Expired!

Time

5:00 pm - 8:00 pm

Local Time

  • Timezone: Europe/Riga
  • Date: Feb 13 2021
  • Time: 6:00 pm - 9:00 pm
Category

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja