Vikend seminar – Šamansko zdravljenje

V teh dveh uvodnih korakih v Šamanizem te bo Kimspirational peljala čez meje običajno človeškega, kjer boš pomočil svoje noge v vode neznanega. Če si iskal varno pot, na kateri bi spoznal svoj osebni duhovni pristop in svoje duhovne naloge, je to pot, ki ne boš nikdar pozabil. Peljala te bo  preko meja tvojega ugodja, preko tvojih strahov, preko ega, preko zavednega – v ponižnost vseprisotnega, v roke naše velike matere, NAŠE ZEMLJE.

Šamansko potovanje je namenjeno osebnemu zdravljenju. Potovati pomeni preklopiti naše racionalno dojemanje in stanje naše zavesti tako, da se duši/duhu omogoči premiku v druga kraljestva zavedanja, z namenom uzreti odgovore, ki se tičejo naše osebne duhovne poti ali zdravstvenega stanja. V različnih kulturah so tradicionalna šamanska potovanja zelo različna glede na to, kako uporabljajo orodja in inštrumente na poti doseganja željenih stanj. Pogosto se uporabljata boben ali ropotulja, s katerimi izvajamo počasne, ponavljajoče ritme, ki potovalcu omogočajo dostop do drugih stanj zavesti.

Ko se nahajamo v stanju spokoja, lahko občutimo ugodje miru in globoke sproščenosti, v kateri telo počiva in so dani pogoji, v katerih se duša lahko dvigne in zapusti telo. Ko se to zgodi, je mogoče imeti vizije in misli, ki so nad običajnim človeškim dosegom. Namen posameznika, ki se odpravi na osebno pot, je zelo pomembna. Če želimo zaceliti, pozdraviti določen prostor, potem energija poti lahko in bo obkrožila ta prostor, ki ga zdravimo. Kadar potujemo v duhovni svet, moramo biti v stanju popolne predaje. Za nekatere je to lahko, za drugim pa vzame več časa, da se ego umakne in dopusti duši nemoteno potovanje in ples v eteričnih višavah. Nekateri to opisujejo kot lupljenje čebule. V namenu, da dosežemo cilj, moramo hoditi po poti  zmerno, korak za korakom. Redko se zgodi, da se dotaknemo korenin naše duše že prvega dne poti in niti ne v tretjem dnevu, ampak šele, ko ovoji ega postanejo tanjši in je posameznik zrel in pripravljen. Potem se to zgodi lažje in hitreje.

  • Šamansko potovanje je način meditacije in spoštljivosti do stvarstva. Meditacija je orodje za duhovno rast. Lahko uporabimo meditacijo in šamansko pot za celitev in rast naše mentalne, duhovne, čustvene podstati, hkrati pa nam pomaga, da se v lastnem telesu počutimo udobno.  Uglasitev s pomočjo šamanskega potovanja in meditacije je iskanje sozvočja na psihični, miselni in duhovni ravni. Omogoča nam vpogled na naša čustva od zunaj ali globoko znotraj.

 

  • Šamansko potovanje deluje na treh nivojih oz svetovih. Na zgornjem, srednjem in spodnjem svetu. Če to primerjamo z drevesom, potem so to krošnja (listi), deblo in korenine. Vsak od teh treh svetov ima drugačno vibracijo, nudi drugačne razglede, zdravilne moči in modrosti. Na primer, listi predstavljajo luč, svetlobo in vse tisto, kar je polno voljno na vpogled. Deblo so lahko programi družbene pogojenosti, zakoni družbe, ki posameznika držijo ujetega v družbenih okvirjih. Korenine nas lahko popeljejo k neznanemu, stvari, ki jih še nismo uspeli ozavestiti, zaznati v miselnem polju. Lahko so tudi spomini iz prejšnjih življenj, do katerih v običajnih stanjih nimamo dostopa.

 

  • Učenje šamanske poti je v osnovi učenje, kako se sporazumevati z duhovnim svetom. Med potovanjem lahko obiščemo oz srečamo duše vodnike, kot so živali, duše umrlih, ki smo jih imeli radi, vilinskih bitij ter duše Zemlje. Nekatere duše so na višjih nivojih kot drugi. Povezati se z njimi v bistvu pomeni postati oni. Moramo se uglasiti nanje kot na radijsko frekvenco. Vsaka frekvenca ima vzorec opazovanja in podvajanja. Naučiti se tega je čudovita izkušnja. Ni nekaj, kar bi hoteli izsiliti, zato je pomembno, da tisti, ki si želijo potovati, opravijo ključne uvodne lekcije. Šele tako je potovanje naravno in ne hiter, šokanten skok v neznano.

 

  • Šamansko potovanje je pravzaprav iskanje svojih višje razvitih duhovnih učiteljev. To so lahko živali, ki se ti prikažejo med potekom obreda ali meditacije, tvoji umrli bližnji, lahko so to še živeči ljudje, angeli Varuhi ali pa celo naša lastna duša nas lahko vodi skozi proces. Veliko ljudi najde nepričakovano globino in smisel po tem, ko so izkusili uvodne lekcije Šamanizma in izberejo pot še globljega razumevanja resnice o sebi. Spet drugi so potešeni z uvodnimi izkušnjami in mogoče želijo počasi predelati v sebi, kar so doživeli, dokler se nova izkušnja ne usede in scela razodene. Kakor že, na vsak način je posledica šamanskega potovanja globlje osebno razumevanje strukture Vsega.

 

KJE: Zaradi slabega vremena bo delavnica v Horjulu. Naslov je Ljubljanska cesta 38 1354 Horjul

KDAJ: Sobota 29. avgust 2020, ob 11h.

CENA: 210€/osebo, Pripelji svojega življenjskega partnerja BREZPLAČNO in duhovno rastita skupaj!

 

S seboj prinesite:

  • opremo za spanje (šotor, spalna vreča, jedilni pribor, lučko, …)
  • hrano (naj bo lahka)
  • pisalo in papir

 

The event is finished.

Date

Avg 29 - 30 2020
Expired!

Time

11:00 am - 6:00 pm

Local Time

  • Timezone: Europe/Riga
  • Date: Avg 29 - 30 2020
  • Time: 12:00 pm - 7:00 pm

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja