ONLINE SEMINAR

22. oktober 2023 ob 18h

 

 

ODKLENITE SVOJ POLNI ČLOVEŠKI POTENCIAL

 

OpenUpWide.com je duhovna platforma, ki temelji na članstvu in je namenjena vsem, ki želite delati na sebi in spremeniti svoje življenje na bolje. Vsi imamo izzive v življenju, ki nam včasih preprečijo, da bi dosegli željeni cilj. Obračamo se po pomoč k drugim in zapravljamo ogromno denarja, namesto da bi izzive reševali sami. Prevzemite volan svojega življenja in se še danes usmerite v pravo smer. Spremenite svoj pogled na svet in opazujte, kako se vaš svet spreminja.

KAJ JE OPEN UP WIDE?
Smo skupnost, namenjena osebni in duhovni rasti. Naš cilj je, da vam zagotovimo vire, nasvete in navdih za vaše osebno potovanje, ter vam omogočimo boljše življenje. Ne glede na to, ali želite premagati izzive, odkriti svoj namen ali preprosto najti več sreče in izpolnitve v vsakdanjem življenju, verjamemo, da imate s pravimi orodji in načinom razmišljanja moč doseči svoje cilje.

Pri (Open Up Wide) razumemo izzive samoizboljševanja in smo predani temu, da vam zagotovimo orodja in smernice, ki jih potrebujete za pozitivne spremembe od znotraj navzven. Naša ekipa vsak teden deli novo vsebino o različnih temah, vključno z načinom razmišljanja, produktivnos, odnosi in drugo. Z našo podporo lahko prevzamete nadzor nad svojim življenjem in začnete živeti tako, kot ste si vedno želeli.

Verjamemo, da ima vsak potencial, da doseže svoj polni potencial. Zato ponujamo vrsto paketov, ki so zasnovani tako, da vam pomagajo na vaši poti k osebni rasti in preobrazbi. Pridružite se nam na tej poti preobrazbe še danes!

 

⏲ Osebna rast zahteva čas in delo na sebi. Če želite preobrazbo v življenju, je zelo pomembno, da si vsak dan vzamete malo časa zase.

?‍♂️ Sami vodite svojo evolucijo. Očistite pretekle programe, ki vas zadržujejo, in postanite gospodar svoje usode!

? Spremenite svoje življenje in manifestirate, kar želite!

? Ne pozabite zaupati procesu, saj vas bo vaš EGO skušal ustaviti, še predeno sploh začnete z razvojem svoje duše.

 

OSEBNA RAST IN DUHOVNOST SEDAJ NA VAŠI DLANI!

Brezplačno si lahko naložite aplikacijo OPEN UP WIDE in dostopate do BREZPLAČNE vsebine!

 

 

KAJ DOBITE?

✅ Mesečni video posnetki Transforma Your Life

✅ Karto dneva

✅ Stay Tuned In meditacije

✅ Relaxing Music

✅ Video Clips – Season 1

 

Z našo 20-letno predanostjo duhovnosti in osebni rasti lahko dobite najboljšo podporo, da prevzamete nadzor nad svojim življenjem in začnete živeti tako, kot ste si vedno želeli.

 

KAJ DOBITE Z OPEN UP WIDE ČLANSTVOM?

✅ Napredni coaching in usposabljanje

✅ Vsak teden dobite novo video vsebino (webinarji, meditacije, readingi, kanalizirana sporočila, )

✅ Vsak mesec se lahko pridružite spletnemu seminarju v živo

✅ Ogledate si lahko vse pretekle vsebine

✅ Imate dostop do več kot 3000 pomenov sanj

✅ Pišete si lahko svoj duhovni dnevnik

✅ Uporabite lahko 9 različnih orakeljskih kart

✅ Vsake tri mesece prejmete novo Transformation Update

Enostavna navigacija vam omogoča, da najdete točno tisto, kar potrebujete, in ko potrebujete. Pridružite se naši skupnosti in doživite osebno preobrazbo! Izbirate lahko med BASIC, ESSENTIAL in MASTER stopnjami članstva.

Če potrebujete pomoč, ne oklevajte in nam pišite na:

support@openupwide.com