Petkovi večeri s Kim

Vabljeni na petkov večer s Kim v tipiju.

Vsak večer bo druga tema.

 

Vsak petek (do konca septembra) ob 18h se dobimo v tipiju ob svetem ognju. Razpravljali bomo o 7 svetih naukih svernoameriških indijancev in o tem, kaj pomeni živeti “dobro življenje”. Odkrijte, kako človeško vedenje do drugih, do matere Zemlje in do celotne narave vpliva na vse nas. Kim vas bo popeljala na šamansko pot in razkrila modrosti, katere so temelj duhovnosti severnoameriških indijancev. Število prostih mest je omejeno na 12, zato se registriraj čimprej in si rezerviraj mesto na teh posebnih večerih s Kim.

 

Volk – ponižnost

Svoboda v samoti. Duhovno potovanje. Samozavest temelji na samoraziskovanju. Čas je, da greste v samoto.

 

Želva – resnica

Počasi, umirjeno in varno. Univerzum vas brani in vam pomaga. Pomembno je, da naredite človeške korake, ki so potrebni, da zmagate.

 

Krokar – izkrenost

Sporočila prednikov. Mogočna komunikacija. Posvetite pozornost sinhronosti. Naključja pravzaprav sploh niso nobena naključja.

 

Orel – ljubezen

Močan, samozavesten duh. Ko prisluhnete vašim spiritualnim navodilom, in višjemu jazu, se vam odprejo neštete priložnosti.

 

Bizon – spoštovanje

Blagoslov in hvaležnost. Ponižen skrbnik. Spoštujte vse, kar vam v življenju pride na pot.

 

Bober – modrost

Vnema. Nič obotavljanja. Čim bolj se potrudite. Cilje lahko dosežete s pomočjo trdega dela. Dokončajte tisto, kar ste začeli.

 

Medved – pogum

Zdravilec. Tihi počitek. To je čas globokega čustvenega zdravljenja.

 

KDAJ:

Za leto 2022 je zaključeno!

Ponovno se vidimo poleti 2023.

 

KJE:

Na posesti med Horjulom in Vrhniko.

Za točna navodila kliknite tukaj…

 

CENA:

20€/osebo (pari plačajo za eno osebo)

Število prostih mest je omejeno.

*** Če se prijavite kot par, se morate dvakrat registrirati. ***

 

ČAS TRAJANJA:

cca 2 uri

 

JEZIK:

Predavanje bo v angleškem jeziku s prevodom v slovenščino.

 

Image

 

ODZIVI

 

Z možem sva se udeležila dogodka in imela to čast, da sva po ritualu tudi prespala ob ognju v tipiju. Ne predstavljam si lepše preživetega konca tedna. Kar smo se pogovarjali mi je dalo misliti in kakšno izrečeno besedo bom razumela čez čas. Ko dvigujemo svojo energijo jo posledično dvigujemo svoji okolici in najbolj svoji družini. Kot smo rekli so najboljše stvari v življenju preproste, le srce je treba odpreti in jih spustiti notri. Hvala Kim in Gorazd za vso posredovano modrost in srčnost. Tam sem se počutila doma.

Mateja

 

To je bil miren in še vedno energičen dogodek. Velika hvala Gorazdu in Kim za ustvarjanje vseh zgodb in sveti prostor za srečanja. Prav tako odlična energija celotne skupine, ki je bila odprta in svobodomiselna. Najlepša hvala. Pridem nazaj.

Bojan

 

 

Bi radi prenočili v svetem prostoru – tipiju?

Bivanje v tem svetem prostoru vam bo vzbudilo občutek čarobnosti, pristen stik z naravo in vam dalo edinstveno izkustvo. Uživali boste v ritmu narave, ki ga je v modernem hitrem svetu težko najti. Zemljo, nebo in naravo boste ponovno občutili in se povezali s koreninami življenja. Izkustvo in naravna energija, ki jo boste podoživeli bo pustila pozitiven pečat na vaši duši. Ta sveti prostor je prostor, brez alkohola in drug.

 

 

 

Za več informacij pokličite na 040 90 66 90.