ŠAMANSKO POTOVANJE S KIM

 

Šamansko potovanje je namenjeno osebnemu zdravljenju. Potovati pomeni preklopiti naše racionalno dojemanje in stanje naše zavesti tako, da se duši omogoči premik v druga kraljestva zavedanja, z namenom uzreti odgovore, ki se tičejo naše osebne duhovne poti ali zdravstvenega stanja.

V različnih kulturah so tradicionalna šamanska potovanja zelo različna glede na to, kako uporabljajo orodja in inštrumente na poti doseganja željenih stanj. Pogosto se uporabljata boben ali ropotulja, s katerimi izvajamo počasne, ponavljajoče ritme, ki potovalcu omogočajo dostop do drugih stanj zavesti.

Šamansko potovanje je način meditacije in spoštljivosti do stvarstva. Meditacija je orodje za duhovno rast. Lahko uporabimo meditacijo in šamansko pot za celitev in rast naše mentalne, duhovne, čustvene podstati, hkrati pa nam pomaga, da se v lastnem telesu počutimo udobno.

Uglasitev s pomočjo šamanskega potovanja in meditacije je iskanje sozvočja na fizični, dušebni, čustveni in duhovni ravni. Omogoča nam vpogled na naša čustva od zunaj ali globoko znotraj.

Ko se nahajamo v stanju spokoja, lahko občutimo ugodje miru in globoke sproščenosti, v kateri telo počiva in so dani pogoji, v katerih se duša lahko dvigne in zapusti telo. Ko se to zgodi, je mogoče imeti vizije in misli, ki so nad običajnim človeškim dosegom.

Namen posameznika, ki se odpravi na osebno pot, je zelo pomembna. Če želimo zaceliti, pozdraviti določen prostor, potem energija poti lahko in bo obkrožila ta prostor, ki ga zdravimo. Kadar potujemo v duhovni svet, moramo biti v stanju popolne predaje.

Za nekatere je to lahko, za drugim pa vzame več časa, da se ego umakne in dopusti duši nemoteno potovanje in ples v eteričnih višavah. Nekateri to opisujejo kot lupljenje čebule. V namenu, da dosežemo cilj, moramo hoditi po poti zmerno, korak za korakom.

Večkrat ko gremo na to osebno šamansko potovanje, bolj globoko se lahko spustimo vase in dosežemo ravni samozdravljenja.

 

KJE

Horjul, za točna navodila kliknite tukaj…

 

KDAJ

Nedelja, 2.6.2024 ob 17h

Petek, 12.7.2024 ob 18h

 

CENA

45€/osebo

Pari plačajo samo za eno osebo. S tem želiva spodbujati, da pari skupaj rastejo na osebni in duhovni poti.

 

REZERVACIJE

 

INFO: support@openupwide.com ali 040 90 66 90