Tečaj jasnovidnosti

 

 

PRIČENJAMO Z NOVO SKUPINO

1. Modul

 

V Horjulu,18. – 19. maja 2024!

Prosta mesta so omejena, zato pohiti s prijavo!

 

 

Jasnovidna sposobnost je naš naraven način. Kot ljudje smo bili programirani s strani generacij nevernikov, da zapremo svoje naravne sposobnosti. Čas je, da si dovolimo, da zasijemo in ponovno verjamemo v lastne instinkte.

Človeški um je fascinantno orodje, vendar se domneva, da blokira in ovira več kot 90% informacij, ki jih dnevno prejme. Zdaj vemo, da s ponovno vzpostavitvijo naših sposobnosti imamo neomejen dostop do informacij, ki čakajo na nas, da jih pridobimo z odpiranjem jasnovidnega kanala. Deja vu, sanje, čustveni občutki in vedenja, telepatija … so primeri, kar smo že vsi doživeli in smo jih učili ignorirati kot del naše jasnovidne zavednosti.

Ta tečaj jasnovidnega razvoja vam bo pomagal ponovno vzpostaviti tisto, kar je že vaše. Ste jasnovidno in sposobno bitje, ki lahko krmari skozi življenje in sprejema odločitve, ki vas na koncu vodijo v popoln kraj in ob pravem času. Z razlogom ste tu sedaj.

 

PRIJAVA NA DELAVNICO

 

Ali želite odpreti svojo jasnoslišnost?

 • Bi radi bolj jasno slišali svoje angele in vodnike?
 • Ali so sporočila včasih v zvočni obliki in se zdijo statična ali preprosto niso dovolj jasna, da bi jih razbrali?
 • Imate včasih misli, ki niso vaše, in se zdi, da prihajajo kot glas, ki je podoben vašemu, a drugačen?

Clair-Audience pomeni slišati nekaj, kar ni nujno prisotno ušesu, pa vendarle sliši objektivna resničnost s strani osebe, ki ima moč, da to sliši. Sposobnost slišati s svojo jasnoslišnostjo lahko pospeši vašo intuicijo. Naučili se boste prepoznati znake naše naravne sposobnosti slišanja in jasnoslišnosti ter kako jo razvijati naprej. Vsi imamo naravno sposobnost, samo odkriti tančico je treba. Naučite se, kako se bolje uglasiti z glasovi onstranstva. Kim je svoj dar jasnoslišnosti lahko izkoristila že kot otrok. Pridružite se ji, ko deli nasvete in trike, kako razločiti svoje lastne misli od misli duhov, angelov ali vodnikov okoli vas.

 

Kako veste, ali ste jasnovedni?

Veliko ljudi s sposobnostjo jasnovedenja ali jasnega spoznanja pogosto rečejo, da vedo, da je nekaj pravilnega, vendar svojih vpogledov ali podrobnosti ne morejo podkrepiti z dejstvi ali razložiti, kako so sploh prišli do teh informacij. V svetu, kjer se iščejo dejstva, lahko postanejo precej zmedeni.

Obstaja veliko načinov, s katerimi izkusimo jasno znanje. Na primer, stvari, za katere veste, se vam lahko preprosto pojavijo v glavi. Vi veste, da so resnične, vendar ne morete razložiti, zakaj. To je lahko zelo močno darilo, če ga znate uporabljati in se naučite kako prenehati dvomiti vase.

Jasno poznavanje ali jasnovednost je del dara, ki smo ga vsi uporabljali ali se srečali v svojem življenju. Lahko je v obliki Dejavuja ali previdnega občutka. Kasneje ugotovimo, da smo imeli prav, da se je zgodila nesreča ali se je nekdo poškodoval, oziroma je bil nekdo čustven in ste preprosto vedeli, da nekaj ni vredu. Lahko je tudi napoved ali slutnja, ki je občutek neizpodbitne natančnosti. Upoštevajte, da je z njim omenjen občutek. Imamo veliko senzorjev, ki tvorijo naše intuitivne sposobnosti, in vsak ima priložnost, da se dotakne vseh. Treba je le vedeti, kako.

Kim bo delila razumevanje te neverjetne ituitivne sposobnosti in kako se lahko z lahkoto dotaknete svoje. Pomagala vam bo, kako izostriti svojo sposobnost poznavanja določenih krajev, dogodkov, situacij ali ljudi, ne da bi informacije prejeli na tradicionalen način. Prav tako vam bo pomagala razumeti, kako pomembno je združiti druge sposobnosti s svojim znanjem, da boste lahko lažje in natančneje prejemali intuitivna sporočila.

 

Kateri so primeri jasnočutnosti?

Primeri: empatija, psihometrija, intuitivni občutki, ponavljajoči se čustveni in fizični občutki, ki se pojavijo, ne da bi vedeli, od kod prihajajo, tesnoba, vročina v rokah ali prepotene dlani, občutek energije nekoga … seznam se lahko nadaljuje in nadaljuje. Jasnočutnost je metafizični občutek, ki nam preprosto omogoča jasen občutek in pomeni božansko vodstvo. Te sposobnosti nimajo vsi in za tiste, ki jo imajo, jo pogosto težko izklopijo.

Obstajajo razlogi, da ta dar obdržite in ga ne zaperate. Obstajajo načini za ublažitev stresa, ki izvira iz “prekomernega čutenja”, in se naučite najti ravnovesje v sebi, tako da dar čutenja postane nekaj vznemirljivega in zabavnega, namesto dolgočasnega in težkega.

Kim je že vse življenje jasnočutka in ta dar ji je všeč kot glavni prehod na intuitivni in medijski reading. S tem darom se Kim lahko prilagodi, da ga uporablja kot izhodišče, da bo bolj jasno videla na samem readingu. Med readingom uporablja vsa štiri čutila (jasnočutnost, jasnovidenje, jasnoslišnost in jasnovedenje). Tako kot drugi tečaji iz serije Razvoj jasnovidnih sposobnosti, je tudi ta tečaj zasnovan tako, da združi vsa štiri darova v eno. Na tem seminarju boste našli veliko nasvetov. Pripravite si svoje svete predmete.

 

Kaj pomeni jasnovidnost za vsakega posameznika?

Kako vemo, ali imamo dejansko takšno moč ali je vse zgolj naključje? Je to, kar vidimo, dejansko resnično ali je vse samo v naši glavi? Ali lahko nekdo zares vidi prihodnost? Jasnovidne prakse niso omejene zgolj na napovedovanje prihodnosti. Tisti, ki imajo ta dar, pogosto trdijo, da vidijo prihodnost ali da vidijo preteklost. Nekateri lahko celo vidijo ali zaznavajo trenutnih dogodkov na daljavo, ki se dogajajo zunaj običajnega realizma dojemanja. Da bi Jasnovidnost ima še veliko več darov… Mogoče, če bi to razumeli, potem ne bi bila takšna skrivnost in bi bila raje nekaj, kar velja za popolnoma normalno.

 • Prejemate jasnovidna sporočila, ali jih želite še bolj razviti?
 • Imate žive sanje, oziroma ali morda sanjarite čez dan?
 • Ali pogosto dobite nenavadne slike, zlasti med meditacijo? Imate bujno domišljijo?
 • Ali se vam spremenijo vizije?
 • Ali s kotičkom očesa opazite stvari?
 • Ali stvari zbledijo in izginejo? Kaj pa bliski svetlobe?
 • Imate nenavadne občutke ali vibracije, ki prihajajo iz vašega “tretjega očesa” ali okoli čela?
 • Si vedno predstavljate prizore za prihodnost?
 • Ali pogosto doživljate epizode déjà vu?
 • To je nekaj običajnih načinov, s katerimi lahko preizkusite svojo jasnovidnost. Obstaja tudi veliko praks, s katerimi lahko izostrimo to sposobnost in jo odpremo, če še nimamo takšnih sposobnosti.

 

Kim je rojena jasnovidka in medij, ki že leta poučuje o jasnovidnem razvoju. Svojim učencem pomaga razumeti enostavne tehnike, da bodo lahko naravno razkrili svoje jasnovidne darove. Na tem  tečaju boste izvedeli veliko o jasnovidnosti ter katere tehnike in prakse, lahko odpreti jasnovidnost.

 

Menja strank

 

Izjemno vesela sem, da me je pot pripeljala do vaju. Sta zelo topla, iskrena, požrvovalna in predvsem enostavna. Znanja, ki jih deli Kim so zame neprecenljiva. Ne samo, da povadimo cel kup različnih tehnik odkrivanja sebe in drugih, navdušena sem nad njeno filozofijo, da mora vsak najti svojo pot, svoj način. Prvič sem globoko v sebi spoznala, da se moram zanesti nase, na svojo intuicijo, na modrosti, ki jih nosim s seboj.

Toliko stavkov sem slišala od Kim, ki dobesedno spreminjajo moje življenje, pogled nase, na druge, na vsa živa bitja, od živali do rastlin. V meni je prebudila še več senzibilnosti do vsega kar je. Vse bolj čutim in predvsem bolj spoštujem in občudujem. To so fantastični premiki v dojemanju življenja, ki jih z veliko hvaležnostjo cenim. Tega ni zmožen dati kdorkoli! To lahko da samo človek, ki je prežet z izkušnjami in modrostjo. Tudi ti, Gorazd si nepogrešljiv sopotnik pri našem odkrivanju. Na nek mehek in srčen način sodeluješ pri vsem skupaj in tudi ti si mi dal kar nekaj zelo koristnih napotkov, ki jih in jih še bom uporabljala pri svojem učenju. Komaj čakam, da bo oktober in se spet srečamo. Močno, močno vaju objamem,

– Tatjana Ž.

 

Delavnica mi je odprla oči na mnogih področjih in mi korenito spremenila življenje v pozitivno smer. Naučila sem se gledati na stvari iz popolnoma drugega zornega kota in odkrila neprecenljiv stik s predniki in takoj občutila njihovo pomoč. Naučila sem se uporabljati zaščito pred negativnimi silami in angelsko zaščito. Uporaba vsega tega znanja ima velik pomen pri reševanju vsakodnevnih težav zato sem presrečna, da sem se udeležila. Hvala za vse.

– Polona O.

 

Hvala vama za ves vajin čas, trud, znanje in vso domačnost, ki jo pričarata na delavnicah. Meni osebno sta bili obe delavnici super, predvsem zaradi sproščenosti in vzdušja skupine (manjše skupine). Znanje, ki sem ga prejela na delavnici, mi je spremenilo moj osebni pogled na duhovno rast in poglobitev znanja do višjega zavedanja sebe. Mislim, da z rednimi vajami (meditacije, branje kart, povezave z intuicijo,..), bom to znanje utrdila in nadgradila, tako da hvala. Všeč mi je bil tudi  način podajanja snovi oziroma znanja. Kim zna pustiti svobodo osebi, da sama začuti kaj je tisto kar te dejansko pokliče in to se mi zdi čudovito, saj greš s tokom. Hvala za vse in vse dobro.

– Mateja

 

Delavnica je bila zelo prijetna in poučna. Pridobil sem veliko novih znanj in uvidov. Je pa res, da sedaj tudi čutim kar neko odgovornost, da ta znanja uporabljam/negujem, da ne gredo v pozabo. Lepo se imejta in še enkrat hvala!

– Jure P.

 

 

Kdaj:

Prvi modul je 18. -19.5.2024

Pričeli bomo v sobot ob 11 uri in končali ob 18:00 istega dne. Vmes bo čas za kosilo in kratek odmor.

Nadaljevali bomo naslednji dan ob enaki uri 11:00 in končali ob 18:00. Enako bomo imeli vmes čas za kosilo in kratek odmor.

 

V tem tečaju se boste naučili:

 • Kako sprostiti svoj najgloblji jasnovidni potencial naravno in učinkovito
 • Kako odpreti svoje tretje oko in ga razumeti kako deluje
 • Kako okrepiti Auro, čakre in energijo, tako da, ko pride do jasnovidnih informacij, boste imeli močno in primerno duševno moč, da z lahkoto obvladate to energijo in veste, kaj storiti z njo
 • Kako razumeti in dešifrirati simbole
 • Kako premagati strah pred »videnjem«
 • Spoznali boste sloge readingov in kako jih izvajati v praksi
 • Spoznali boste različne stile jasnovidnosti, kot so čutenje, slišanje, videnje in vedenje…

 

Cena:

Cena za 1. modul – dvodnevni tečaj je 285€/osebo

Število prostih mest v skupini je omejeno, zato pohiti s prijavo.

Predavanja in delavnice so v angleškem jeziku in bo sproti prevajano.

 

PRIJAVA NA DELAVNICO

 

Kaj prinesti s seboj:

– Odprt um

– odejo,

– nihalo, Angelske karte če jih imate, osebni najljubši kristali in druga orodja, če jih uporabljate

– pisalo, papir

– kosilo (naj bo lahko in primerno za takojšno gostitev, kot je sadje, zelenjava, prigrizki)