Razvoj intuitivnih sposobnosti – povezovanje z nadangeli (15.8.2021)

Če so naši angeli varuhi naši zaščitniki in tisti, ki nas držijo na pravi poti, kdo so nadangeli in kako nam lahko pomagajo? Nadangele si predstavljamo kot profesorje neba. Imajo posebne vloge, ki so edinstvene glede na njihove posebne stopnje ali načine zdravljenja. Preprosto povedano, vsak nadangel ima drugačno posebnost.

Preberi več…

Razvoj intuitivnih sposobnosti – Angeli varuhi

Bi radi napredovali na svojem osebnem in duhovnem potovanju s pomočjo svojih angelov varuhov? Kjer koli ste na tem potovanju, je lahko delo z angeli varuhi čudovito in razsvetljujoče doživetje. Ta webinar vam lahko močno koristi, ne glede na to, ali ste popolnoma novi v duhovnosti ali pa že dlje časa delujete in se izobražujete.

Preberi več…

Razvoj intuitivnih sposobnosti – Spoznajte svoje vodnike

Imamo veliko vodnikov, ki nam pomagajo v življenju. Lahko nas vodijo dlje časa ali za kratek čas v našem življenju. Vse je odvisno od položaja, ki ga imajo, in od tega, kako ste z njimi povezani. Ali ste na primer vedeli, da so nebesa ob vašem rojstvu naredila zamenjavo z vašim družinskim članom?

Preberi več…

Razvoj intuitivnih sposobnosti – Jasnovidnost

Kaj pomeni jasnovidnost za vsakega posameznika? Kako vemo, ali imamo dejansko takšno moč ali je vse zgolj naključje? Je to, kar vidimo, dejansko resnično ali je vse samo v naši glavi? Ali lahko nekdo zares vidi prihodnost?

Preberi več…

Razvoj intuitivnih sposobnosti – znaki in simboli

Ste v postopku odločanja in potrebujete odgovore? Ali se poskušate ozavestiti s poznavanjem znakov in simbolov, ki se pojavljajo povsod okoli vas? Se učite manifestirati? Ste izgubljeni in zdaj potrebujete spremembe? Ste vedeli, da si življenje lahko razlagamo kot sanje?

Preberi več…

Razvoj intuitivnih sposobnosti - jasnočutnost

Kateri so primeri jasnočutnosti? Primeri: empatija, psihometrija, intuitivni občutki, ponavljajoči se čustveni in fizični občutki, ki se pojavijo, ne da bi vedeli, od kod prihajajo, tesnoba, vročina v rokah ali prepotene dlani, občutek energije nekoga …

Preberi več…

Razvoj intuitivnih sposobnosti - jasnovednost

Jasno poznavanje ali jasnovednost je del dara, ki smo ga vsi uporabljali ali se srečali v svojem življenju. Lahko je v obliki Dejavuja ali previdnega občutka. Kasneje ugotovimo, da smo imeli prav, da se je zgodila nesreča ali se je nekdo poškodoval, oziroma je bil nekdo čustven in ste preprosto vedeli, da nekaj ni vredu.

Preberi več…

Razvoj intuitivnih sposobnosti - jasnoslišnost

Ali želite odpreti svoje jasnoslišno zavedanje? Bi radi jasneje slišali svoje angele in vodnike? Ali so sporočila včasih v zvočni obliki in se zdijo neskladna ali preprosto premalo jasna? Imate včasih misli, ki niso vaše in se zdi, da gre za glas, ki je podoben vašemu, a drugačen?

Preberi več…

Razvoj intuitivnih sposobnosti - tretje oko

Jasnovidna sposobnost je naš naraven način. Kot ljudje smo bili programirani s strani generacij nevernikov, da zapremo svoje naravne sposobnosti. Čas je, da si dovolimo, da zasijemo in ponovno verjamemo v lastne instinkte.

Preberi več…

Razvoj intuitivnih sposobnosti - Rezanje energetskih vezi

Ali se želite naučiti, kako se znebiti energijskih vezi in energije, ki vas izčrpavajo in bremenijo? Če ste na to vprašanje odgovorili pritrdilno, potem je ta tečaj za vas?

Preberi več…

Razumevanje preteklih življenj in akaških zapisov

Vas zanimajo pretekla življenja? Želite izvedeti več o vaših preteklih življenjih? Ste si kdaj želeli podrobneje pogledati, katere lastnosti, ki ste jih vnesli v to življenje, vas zadržujejo in kaj storiti v zvezi s tem?

Preberi več…

Razvoj intuitivnih sposobnosti - Tolmačenje sanj

Ali opazite žive sanje, ponavljajoče se sanje ali celo jasnovidne sanje? Razumevanje sanje je tako kot bi imeli ključ. Oglejte si webinar in raziščite skrivnostni svet sanj in kdo se skriva za njimi.

Preberi več…

Kako najti ravnotežje v tem spreminjajočem se svetu?

Leto 2020 je bilo polno odločitev in izkušenj. Kaj pa zdaj? Ali potrebujemo novo smer? Ali pa se moramo vrniti na pravo pot? Sprejmimo pozitivno nazaj v naše življenje. BREZPLAČNI OGLED

Preberi več…

Spoznajte svoje angele

Angeli so Božji spremljevalci, agenti in Božji glasniki. V vsakem trenutku življenja smo obkroženi z Angeli varuhi in nadangeli. Naši Angeli varuhi nam služijo vse življenje. Spoznajte ta nebesna bitja.

Preberi več…

Razumevanje duš

Ali se želite povezati s svojimi preteklimi ljubljenimi? Se sprašujete, kje so in kaj počnejo zdaj? Ali želite razumeti njihova sporočila?

Preberi več…