Odzivi strank

Mateja Z. - Tečaj jasnovidnosti

Hvala vama za ves vajin čas, trud, znanje in vso domačnost, ki jo pričarata na delavnicah. Meni osebno sta bili obe delavnici super, predvsem zaradi sproščenosti in vzdušja skupine (manjše skupine). Znanje, ki sem ga prejela na delavnici, mi je spremenilo moj osebni pogled na duhovno rast in poglobitev znanja do višjega zavedanja sebe. Mislim, da z rednimi vajami (meditacije, branje kart, povezave z intuicijo,..), bom to znanje utrdila in nadgradila, tako da hvala. Všeč mi je bil tudi  način podajanja snovi oziroma znanja. Kim zna pustiti svobodo osebi, da sama začuti kaj je tisto kar te dejansko pokliče in to se mi zdi čudovito, saj greš s tokom. Hvala za vse in vse dobro.

– Mateja

Polona O. - Tečaj jasnovidnosti

Delavnica mi je odprla oči na mnogih področjih in mi korenito spremenila življenje v pozitivno smer. Naučila sem se gledati na stvari iz popolnoma drugega zornega kota in odkrila neprecenljiv stik s predniki in takoj občutila njihovo pomoč. Naučila sem se uporabljati zaščito pred negativnimi silami in angelsko zaščito. Uporaba vsega tega znanja ima velik pomen pri reševanju vsakodnevnih težav zato sem presrečna, da sem se udeležila. Hvala za vse.

– Polona O.

Tatjana Ž. - Tečaj jasnovidnosti

Izjemno vesela sem, da me je pot pripeljala do vaju. Sta zelo topla, iskrena, požrvovalna in predvsem enostavna. Znanja, ki jih deli Kim so zame neprecenljiva. Ne samo, da povadimo cel kup različnih tehnik odkrivanja sebe in drugih, navdušena sem nad njeno filozofijo, da mora vsak najti svojo pot, svoj način. Prvič sem globoko v sebi spoznala, da se moram zanesti nase, na svojo intuicijo, na modrosti, ki jih nosim s seboj.

Toliko stavkov sem slišala od Kim, ki dobesedno spreminjajo moje življenje, pogled nase, na druge, na vsa živa bitja, od živali do rastlin. V meni je prebudila še več senzibilnosti do vsega kar je. Vse bolj čutim in predvsem bolj spoštujem in občudujem. To so fantastični premiki v dojemanju življenja, ki jih z veliko hvaležnostjo cenim. Tega ni zmožen dati kdorkoli! To lahko da samo človek, ki je prežet z izkušnjami in modrostjo. Tudi ti, Gorazd si nepogrešljiv sopotnik pri našem odkrivanju. Na nek mehek in srčen način sodeluješ pri vsem skupaj in tudi ti si mi dal kar nekaj zelo koristnih napotkov, ki jih in jih še bom uporabljala pri svojem učenju. Komaj čakam, da bo oktober in se spet srečamo. Močno, močno vaju objamem,

– Tatjana Ž.
Katarina - individualni reading

Živjo! Hvala Kim in vsem udeleženim iz onostranstva, iskrena hvala za vsa pojasnila in razodetje resnice, ki so nama bile v veliko pomoč. Saj sva si vse kar se je dogajalo razlagala popolnoma napačno, kar bi mene kmalu zavedlo in pognalo na staro pot. Bolj ko se pogovarjava s partnerjem. Bolj vse postaja smiselno in slika iz koščkov puzzel dobiva bolj jasno in logično podobo. Res je bil izjemen reading razodetja za oba od naju. Iskrena hvala še enkrat! Lepo bodite! Katarina

Silvo H. - Šamanska delavnica
Zares prijetno in globoko doživetje je, ko ti podaja znanje in vedenja. Na njenih delavnicah, ki bi jih lahko poimenoval delavnice globokih spoznanj, resnično najdeš več kot samo odgovore, dobiš starodavna znanja, ki so nam nekoč davno bila dosegljiva, a žal pozabljena in prepovedana.
Zatorej tu in na tem mestu KIM velika hvala za tvoje nesebično deljenje teh znanj ?
Damijana F. – individualni reading
Čeprav v življenju marsikaj že sami vemo oziroma čutimo, kljub temu potrebujemo osebe kot sta vidva, da nam dajo tisto potrebno “brco”, da se premaknemo naprej na naši poti.
Kim mi je dala novo zavedanje, stvari ki jih nisem razumela ali hotela videti, mi jih je približala iz drugega zornega kota. S pomočjo duhovnega sveta mi je dala podatke, ki jih trenutno potrebujem na svoji poti razvoja.
Zahvaljujem se ji za vso srčnost in energijo, ki jo je vložila zame. Res je posebna oseba, ki ti v kratkem času spremeni tako pogled nase kot na okolico.
 
Hvala vama obema

Se veselim, da se v prihodnosti še kdaj srečamo

Lp Damijana
Jerneja – delavnica za kolektiv šole
Iz srca in iskreno se zahvaljujem obema; čeprav še nisem članica kolektiva, sem globoko hvaležna, da sem lahko izkusila tridnevno duhovno popotovanje, ki je doseglo vrhunec z nedeljskim kolektivnim doživljajem, ki se je, brez dvoma, dotaknilo vseh in vsakega posamezno. Zaradi Kim sem končno dojela svojo Bit in počasi se, kot se za kita spodobi, iz globočin dvigujem na površje. Ne vem, kaj mi je namenila prihodnost, a četudi so ti trije dnevi in nedeljsko doživetje edino, kar me je povezalo s kolektivom, je to več kot sem kdajkoli podarila svoji Biti. To, kar nam je podarila Kim, bi moral izkusiti vsak kolektiv, ki želi skupaj soustvarjati tako velike kot male zgodbe. Upam in želim pa si, da so vsi moji bodoči sodelavci slišali, da je Kim poudarjala pomen Odgovornosti in Odkritosrčnosti, ki sta dva najpomembnejša elementa v skupnosti. Če ta elementa zameglimo oz. ju prikrajamo samim sebi, težko sodelujemo in rastemo.

Predavanje je odlično točno takšno kot je. Ne potrebuje ničesar več. Kim namreč kot medij zazna kam peljati stvari in na kakšen način, da skupaj s slušatelji pride do cilja. Hvala še enkrat za globoko doživetje.

Hvala tudi ravnatelju, ki je omogočil vse skupaj. Če bi bilo več takšnih ljudi na čelu kolektivov, bi bil tudi svet bolj Mavričen. A, če parafriziram Nejca Zaplotnika:”Kdor najde pot, nosi cilj vedno v sebi.” Mislim, da smo našli pot, cilje pa tudi poznamo.

Prijazno poletje In lp vsem,

Rajko B., ravnatelj – delavnica za kolektiv šole

Vsi se zberemo v zemljanki in celih pet ur brez najmanjše prekinitve, nepremično sledimo rečem, ki jih lahko opišem s fantastično, neverjetno in veličastno.

Naš razdvojeni kolektiv je Kim uspela združiti v ENO. Dobili smo izkušnjo, ki ne more nikoli v pozabo, izkušnjo zaradi katere ne bomo nikoli več pristali na manj od tega in iskušnjo h kateri bomo strmeli v našem vsakdanjem delu in življenju. To, da povežeš v ENO toliko različnih ljudi, da vsak sprejme vsakega je neverjetno in veličastno in to je Kim ob podpori in prevajanju Gorazda popolnoma uspelo. To predavanje in delavnice priporočam čisto vsem kolektivom, ki se ukvarjajo z vzgojo otrok.

Kim je prvi dve uri in pol predavala o generacijah otrok, ki so in ki prihajajo na Zemljo, o njihovi vlogi in poslanstvu, ki ga bodo izpolnili. Govorila je o tako imenovanih indigo, mavričnih, kristalnih in zvezdnih otrocih v povezavi z evolucijo Zemlje, dvigom zavesti in o spremljajočih dogodkih, ki smo jim priča.

Velik poudarek, pomen, naloge in poslanstvo je dala Kim nam – učiteljem. Iskreno, odprto, trdo in odločno je izrekla, kar nam je morala povedati. Kar je povedala smo doživeli kot čisto RESNICO in RESNICA vedno deluje izjemno močno.

Po predavanju je vsakemu izmed nas opisala njegove prevladujoče lastnosti, njegov namen ter poslanstvo, in možnosti, da izrazi sebe in svoj najboljši del doprinese otrokom in življenju, ki ga ima pred seboj. NEVERJETNO in VELIČASTNO. Mi se med seboj poznamo, vsi smo poslušali o vsakem. Nihče izmed nas ni mogel ničesar, kar je bilo potlačenega v nas zadržati v sebi. Najboljši je bil spontan odziv našega sodelavca: » Pa ti si čisto nora«. Kim je »kanalizirala« čisto bistvo o vsakem, dala temu pozitivno vrednost in perspektivo. In to je povzročilo ENOST med nami, izkušnjo po kateri hlepimo. In naša naloga je, da to mi sami učimo s svojim delovanjem.

Hvala vsem za vse, kar je bilo prej narejenega, da je do tega dogodka prišlo.

Ana – delavnica za kolektiv šole
Na čudovitem kraju, v osrčju Krasa, smo se pod stekleno piramido, v objemu Matere Zemlje, sestali in Kim nas je vodila skozi duhovne uvide, ki jih je začela s predavanjem o sprejemanju in razumevanju narave Indigo, Kristalnih, Mavričnih in Zvezdnih otrok.

Šola je prostor, ki močno vpliva na to, v kaj in kako se bodo naši otroci razvijali:

Bodo dobili pozitiven pogled na skupnost v kateri živijo?

Bodo dosegli razumevanje in sočutje do sebe in drugih?

Bodo znali premagovati medsebojna nesoglasja?

Učitelji smo tisti, katerih plemenito in odgovorno poslanstvo je voditi ta čudovita, mlada srca v svet, ki je na robu kristalne preobrazbe. Po besedah Kim, smo vsi na tej poti in veliko se lahko naučimo od otrok, ki že po svoji naravi živijo v objemu vibracije miru, resnice in pravice. Mi smo tisti, ki lahko spodbujamo ali zaviramo razvoj njihove resnične biti, katere volja je prinesti v svet čisto zavest.

Da bi lahko bili v svojem plemenitem poslanstvu maksimalno učinkoviti, ter sebi in zanamcem na široko odprli vrata temu novemu svetu, pa se je najprej potrebno soočiti s samim seboj, odpraviti zmotne vzorce in prepričanja, ki nas odtegujejo od bistva resnice, zavedanja Enosti, zavesti kristalne radosti.

Kim nam je pokazala pot v razumevanje lastnega notranjega otroka, ki je hkrati pot v razumevanje notranjih otrok sodelavcev v kolektivu, ki je pot v razumevanje učencev šole. Otroci v nas iščejo zgled in ne moremo jim zagotoviti zdrave atmosfere, če smo v delujočem šolskem kolektivu medsebojno sprti in vase vdrti. Potrebno je ozavestiti to, kar nas ločuje od zavesti Enosti in zavesti Radosti. Kim nam je pomagala, da smo se ozrli vase, potočili marsikatero solzo in končali seanso z nasmehom in objemi ter čudovitimi pogovori. Pri tem si je vzela toliko časa, da je vsakemu izmed nas naredila kratek reading iz treh setov šamanskih kart. Vsi smo poslušali in spremljali reading vsakega izmed nas, saj je bila v svoji globini, vsaka beseda namenjena celotni skupini, vsem nam.

Damijana R – individualni reading
Že prvo srečanje s Kim lani septembra je bilo čarobno. Izžareva neverjetno ljubezen in mir. Udeležila sem se skupinskega readinga, kjer nas je bilo okoli 20. Kim je resnično kanal in doživeti povezovanje z našimi vodniki, je bila resnično enkratna izkušnja. Že takrat sem se odločila, da bom šla k njej na individualni reading.

In sem šla in s sabo peljala tudi svojo 22-letno mlajšo hči, ker sem želela, da vidi in občuti, da nikoli nismo sami in je vedno nekdo ob nas. Prav tako sem želela, da spozna svojo mamo še malo drugače, kot je je navajena. Kim hčere nisem napovedala, vendar že takoj ko je stopila v prostor, je rekla, da je vedela, da bom pripeljala še nekoga s seboj. In se je povezala z mojima vodnikoma in sem postavljala vprašanja in obenem dobivala odgovore. Odgovore sem dobivala tudi na vprašanja, ki jih sploh nisem glasno izgovorila. Verjamem v energije, ki nas vodijo, vendar ne verjamem “kar na slepo”. Pri Kim nisem začutila nobenega dvoma, prav tako niti za trenutek nisem pomislila, da bi lahko bila kakšna manipulacija ali bi bilo vse skupaj plod mojega uma in domišljije. Povezava z vodniki je tako neposredna in močna, da odpade vsak dvom. Moram povedati, da je bilo srečanje z enim od mojih vodnikov tudi zelo čustveno, zame in za mojo hči. Ko naši vodniki spregovorijo o ljudeh in dogodkih iz preteklosti, so to stvari, ki jih ne ve nihče, razen nas samih. Meni osebno takšno srečanje pomaga razumeti določena stanja ali situacije v življenju in mi hkrati pomaga poiskati poti.

Moja hči je bila tako navdušena, da je šla h Kim še enkrat. Tudi jaz grem še zagotovo.

Petra A – individualni reading
Kim si je v svojem čarobnem kotičku, v katerem takoj začutiš močno, podporno energijo, vzela čas samo zame – posvečen čas. Dala mi je občutek, da je tam samo zaradi mene in mojih vprašanj, s katerimi sem prišla, ker so glodala moje srce. Brez pretiravanja lahko rečem, da je bila prva, ki je resnično želela, da dobim odgovor, po katerega sem prišla, ker je čutila, da sem nanj pripravljena – šla je v bistvo, ni ovinkarila. Resnično sem ji hvaležna, ker mi je odstrla še zadnje dvome glede teme, ki me je omejevala in obenem učila rasti zadnjih 14 let. Uživala sem, jokala in se smejala – saj je bila resnica, ki mi jo je Kim predala, moji duši tako znana, a do tega snidenja že nekaj časa zakopana. Namaste, Petra
Gregor F – individualni reading
Najprej se moram še enkrat prav lepo zahvaliti Kim, njenim prednikom, angelom, vodnikom in vsem ostalim, ki so bili včeraj prisotni na “reading-u” in seveda tudi vam, ki ste vse skupaj to omogočili. Iskreno hvala in globok poklon vsem. Zavedam se vpliva duhovnega sveta na naš fizični svet, toda do včeraj si nisem mislil oz. čutil, da je lahko ta vpliv tako močan.

V zvezi s Kim bi rad povedal, da čutim globoko spoštovanje in hvaležnost do Kim… čutim da ima zelo nežno, mehko, prijetno, lahkotno energijo, zato se sploh ne čudim, da me je pot pripeljala do nje. Kim, hvala lepa za res čudovito izkušnjo readinga in za priložnost, da sem dobil nove poglede, nove uvide na zadeve na katere doslej sploh nisem bil pozoren, vendar se je izkazalo, da so v mojem življenju ključnega pomena.

Sedaj se počutim veliko bolj umirjeno, saj sem ozavestil tisto kar je bilo v tem trenutku potrebno, tako da mi je bolj jasno zakaj je tako kot je. Sedaj je vse drugače, drugače gledam na določene stvari, drugače jih občutim, drugače jih zaznavam…

Za mene je bila to res zelo globoka izkušnja. Hvala Kim.

Darja – delavnica za jasnovidnost
Delavnica je bila super organizirana. Vsebina delavnice je popolnoma presegla moja pričakovanja. Mistično in hkrati realno na tleh. Delavnico priporočam vsem, ki vedo, da ima vsak v sebi dar jasnovidnosti. Morda potrebuje le namig, usmeritev, da prestopi mejo.
Bernard – delavnica za jasnovidnost
Tečaja sem se udeležil za potrebe svoje duše. Pridobljeno znanje bom uporabljal zase in za svoje bližnje. Kakšnih posebnih predznanj o jasnovidnosti nisem imel. Tematika tečaja je bila predstavljena v ravno pravšnji zahtevnosti, da sem ji lahko sledil in jo tudi razumel. Vesel sem bil, da je Kim povedala podrobnosti, ki jih je doživela in spoznala med svojim delom. V vsaki jedi dodajo piko na i začimbe (podrobnosti). In tako je tudi tukaj. Je bil pa tečaj naporen, vsaj zame. Informacij je bilo kar veliko in konec drugega dneva je bila že glava polna in ni več mogla slediti dogajanju.

Dva tedna po zaključku tečaja lahko povem že prve spremembe, ki sem jih opazil pri sebi. Med spanjem so se mi začeli vrteti filmi in prikazovati slike. Ampak spim, nisem buden in zjutraj se zbudim spočit. Kakšno noč imam občutek, kot da sem v kinu. Kot da bi gledal film. Celo noč se mi pred očmi vrtijo slike. Spet drugič vidim samo osebo, dve in to za kratek čas. Včasih tudi kaj povedo. Zjutraj, ko se zbudim se ne spomnim vsega, kar sem videl med spanjem. Tudi ne morem razločiti ali govorijo o meni ali o kom (čem) drugem. Bom počakal, čas bo sigurno prinesel spoznanje kam kaj paše.

Simon – delavnica za jasnovidnost
Veliko vsebine za en vikend, naporno,…. kar je to velik plus… veliko informacij koristnih za življenje. Definitivno delavnica v pravem pomenu,… Demonstracije in nato vaje… TOP. Vse je imelo glavo in rep. Obnovitev na koncu, kaj smo počeli,… meni zelo pomembno! Skupinske vaje ‘readinga’,.. neprecenljivo,… tako dobiš nekoliko več samozavesti v to kar se učiš,… Zelo razumljiv prenos znanja,… Energija top,…. lepo se dopolnjujeta,… in držita vzdušje na visoki ravni… Bi kaj spremenil? NIČ! Res smo se na razumljiv način dotaknil veliko tem! Še mal pa bom ‘šlogarca’ ? Ena velika hvala iz najine strani!
Andreja M. – delavnica razumevanje otrok in sebe
Je biti starš, res najtežja služba na svetu? Res je. Ni samo lepo, je tudi težko. Težko je zato, ker pogosto ne razumemo lastnih otrok. Jim težko sledimo. Pa ni problem v njih. V nas je. Tudi pri meni je bilo tako. Pa sem iskala rešitve in razlage. In na poti spoznala Kim in njene delavnice. Nato je marsikaj dobilo smisel. Z njeno pomočjo sem spoznala, da otroci živijo drugače kot mi. Da niso prišli na svet, da nam bodo sledili, ampak nas nadgradili. Ja, mi smo starši, mi vzgajamo in mi učimo. Oni, pa nam odpirajo oči. Kim je prestavila načine kako spoznati lastnega otroka, kako lahko mirno komuniciramo in dosežemo cilj. Kako lepše je družinsko življenje, če otroku dovolimo, da sledi svojemu namenu in vemo, kako ga pravilno podpreti na tej poti. Lažje je ko ugotoviš, da nisi sam pri iskanju odgovorov in lažje je, ko ti nekdo kot je Kim, razloži kako prisluhniti otroku.
Cita M – delavnica razumevanje otrok in sebe
V primerjavi z včasih, so danes otroci drugačni. Bolj so zvedavi, bolj so odprti, absolutno več vedo. In dejstvo je, da je danes tudi čas drugačen, kot je bil včasih. In ta čas, harmoničnemu razvoju otrok ni najbolj naklonjen. Kako uskladiti vso to znanje, po drugi strani pa izredno šibko zavedanje telesa današnjih otrok, nam tako staršem kot vzgojiteljem, učiteljem lahko predstavlja izziv. Razumevanje je pot k rešitvi. In tukaj pomaga Kim, s svojim vedenjem in uvidi odgrne tančico, ki je včasih ne opazimo. Nas usmeri in ponudi preproste rešitve kako pomagati otrokom, ki se soočajo z različnimi izzivi, tako doma kot v šoli.
Saša S – delavnica razumevanje otrok in sebe
Kim sem spoznala po priporočilu človeka, ki ga zelo cenim. Na osebni posvet sem šla brez posebnih pričakovanj, brez vnaprej pripravljenih vprašanj, ki bi me zanimala, preprosto sem šla iz radovednosti, ker me področje njenega poslanstva od nekdaj zanima. Kar sem doživela je bilo neverjetno, tako živo, tako resnično…

Spoznala sem izjemno simpatično in toplo gospo, ki me je v eni uri pustila brez besed. Vprašanje, katerega sem ji morala zastavit, sem našla takoj. Ko sem kasneje razmišljala, je bilo pravzaprav samoumevno, da bom izpostavila prav to vprašanje, zato, ker je bila ta točka tudi najbolj boleča v moji duši. Govorim o odnosih. Odnosih, ki nas najbolj zaznamujejo. To so odnosi s starši. Dejstva, ki mi jih je Kim povedala, so bila zame zelo boleča, hkrati pa zelo zdravilna. Dobila sem odgovore na čisto vse kar mi je predstavljalo določene situacije nerazumljive. In mozaik se je sestavil. Od Kim sem odšla čustveno izžeta, z zlomljenim srcem, ki se je čudežno zacelilo in ozdravil v nekaj dneh. Našla sem mir v duši.

Vzorci, ki jih imamo od staršev so lahko pogubni za nas, če ne znamo izstopiti iz kolesja. Zato je meni kot staršu glavno poslanstvo, da sta moji hčeri srečni in srčno kulturni. Enaki vzgojni prijemi pri obeh, vodijo v določenih situacijah do popolnoma nerazumljivih reakcij. Kim mi je razširila obzorja, z jasnimi sporočili, kako otroku pomagati (oz. sebi), kakšni prijemi so za posameznika dobrodošli takrat, ko ljubezen, lastne vrednote in izkušnje niso dovolj. In rezultati so vauuu. Pri nas teče prav gladko, imamo se radi in delamo na iskrenih, odprtih odnosih. Otroci so res naši največji učitelji.

Z velikim veseljem in odprtim srcem sprejemam sporočila, ki jih Kim prenaša in jih tudi udejanjam. Svoje izkušnje rada delim s prijatelji in jim priporočam obisk pri Kim. Resnično sem hvaležna, da sem jo spoznala in bila deležna njenega daru in brez dvoma bo ostala v mojem življenju.