O nama

Kim Doucette – Kimspirational:

˝Vsi smo seme na tej zemlji, v kaj bomo zrasli je odvisno od nas˝

Jasnovidka in rojena Medij, angelski terapevt, duhovni učitelj in šamanka

Kim Doucette, znana kot Kimspirational, je Kanadčanka z indijanskimi koreninami, ki komunicira z nevidnim svetom in ima stik z duhovi umrlih prednikov in angeli. Njena babica po očetovi strani je bila Indijanka in njen oče je bil gozdni mož. Spominja se, da je že kot otrok videla nesnovna bitja, duhove in razumela govorico živali, dreves, narave. Vzgojena je bila katoliško in je skrbelo mamo in očeta o njenih videnjih. Peljala sta jo k duhovniku, ki jo je blagoslovil, a bolj kot je molila, bolj je videla duhove, vile, se sporazumevala z drevesi in živalmi. Oče jo je nato pripeljal v indijanski rezervat in vprašal starešino, kaj je narobe z njo, on pa je odvrnil, da je to pravzaprav normalno, da je to dar.

Njeno otroštvo je bilo precej težko in travmatizirano. Pričelo se je pri enemu letu, ko jo je konj skoraj do smrti poteptal. Izbil jo je iz materinega naročja in pričel teptati po njej. Njen dedek jo je zlorabljal in bil nasilen do nje. Živela je v družini, kjer je bilo veliko alkohola in nasilja. Bila je miren otrok in včasih več mesecev ni govorila zaradi travm. Ker ni govorila je bila v osnovni šoli veliko ustrahovana in zmerjena od ostalih otrok in nato kaznovana s strani učiteljev. Zamenjala je angleško šolo za francosko šolo in imela možnost novega boljšega življenja, ki pa se je hitro spremenilo. Pri dvanajstih je bila spolno zlorabljena. Ko je bila stara 15 let, se je prvič utopila in angeli so jo pripeljali nazaj v zameno, da bo pomagala drugim ljudem. Kasneje je bila večkrat spolno zlorabljena in tudi skupinsko spolno zlorabljena. Okrog osmega leta starosti je imela vizijo Afrike in je povedala mami, da bo šla v Afriko pomagati otrokom. Leta pozneje je v Ugandi kot profesorica angleščine poučevala otroke. Tam je imela ponovno nesrečo na reki in se že drugič utopila, a prišla nazaj. Kasneje se je poročila, njen mož jo je varal in tudi bil večkrat nasilen in jo celo spolno nadlegoval, izgubila je otroka med nosečnostjo. Izbrala je ves pogum in ga pustila ter se ločila. Življenje jo je peljalo po poti kjer je bila še večkrat fizično zlorabljena in celo ugrabljena. Pogosto je želela storiti samomor, a vedno se je zgodilo nekaj, kar ji je to preprečilo.

Živela je pet let v Južni Koreji, kjer je raziskovala budizem, v Afriki je živela z muslimani, bila je tudi leto dni v Avstraliji, kjer je spoznavala aborigine in njihovo kulturo. V Peruju se je učila od sedmih šamanov in prejela naziv šamanke. Ko se je po desetih letih potovanj vrnila v Kanado, v domačo provinco, se je indijanski duh oglašal vse močneje in vrnila se je v svojo staroselsko kulturo. Pričela je sprejemati svoje darove, katere je več let zavračala in prejela veliko modrosti od šamana plemena Mi’kmaq.

Sedaj svoje dragocene izkušnje in modrosti uporablja pri svojem delu s posamezniki na individualnih seansah: reading (pogovor z duhovnimi vodniki), šamansko zdravljenje, partnersko svetovanje, regresija v pretekla življenja,… vodi delavnice in predavanja. Na svojih individualnih posvetih-reading Kim dovoli Angelom in dušam, da nežno govorijo skoznjo in tako prenese sporočila, ter vam pomaga pri odločitvah na vaši življenjski poti. Na predavanjih in delavnica vas popelje na pot do višjega zavedanja. Postala je priljubljena med ljudmi, saj jim je znala pomagati zaradi svojih izkušenj, svojega daru in srčnosti.

»To delam, ker želim pomagati ljudem. Moji readingi in delavnice so kanaliziran skozi mene, vendar niso moji. Tesno sodelujem z angeli, da pomagam drugim, da sami sebe bolje spoznajo in ugotovijo, kako priti do lastnih virov moči. Angeli in vodniki se osredotočajo na zdaj, vendar ima njihovo delovanje posledice v prihodnosti. Prepustite se voditi angelom in se naučite, kako vam lahko pomagajo.

Na ta svet sem prišla, da si rečem “YES, YES, YES” in da navdihnem svet. Je čas, da nehamo spraševati druge, če je v redu, kar počnemo, in naredimo to, kar je mišljeno, da naredimo. Sledimo svojemu srcu in intuiciji … poslušajmo naravo in berimo znake ter simbole, ki so nam poslani! Strah pred neznanim je tisto, kar nam preprečuje, da bi živeli svoje sanje. Živeti svoje sanje nam pomaga pregnati strah.

 

Rožnik Gorazd:

˝Moj največji strah je postal moje poslanstvo˝

Sem ustanovitelj Centra Astera in soustvarjalec pri Kimspirational.

Ko sedaj pogledam nazaj v otroštvo, se vidim kot zelo senzibilnega, le da takrat tega nisem vedel. V šoli nisem imel večjih težav, le branje, tuj jezik in nastopi so mi delali velike preglavice. Včasih sem dobil celo vročino pri govornem nastopu zaradi živčnosti in manjvrednosti. Učitelji tega niso videli kot težavo in mi niso nudili pomoč. Moral sem se sam prebiti skozi svoje travme. Sedaj vem, da sem čutil ljudi okoli sebe in se nisem zavedal tega. Prevzel sem njihove bolečine in čustva, za kar sem kasneje izvedel, da je to empatija. Vse kar se mi je dogajalo sem mislil da je moje. Od dvajsetega leta dalje sem imel velike težave z zdravjem. Bolečine so bile povsod, selile so se iz rok v noge, nato v kolke in v hrbtenico, itd.  Spomnim se, ko mi je moja osebna zdravnica rekla: »Če bo šlo tako naprej, boš kripl pri tridesetih«. To me je močno pretreslo in me nekako zaznamovalo. Rekel sem si, da moram pohiteti z delom, če želim kaj ustvariti v svojem življenju, ker bom kmalu »kripl«. Kasneje sem tudi dobil lokalne injekcije (blokade), da sem lahko premikal roke in ˝normalno˝ živel dalje.

Pustil sem fakulteto in pričel delati kot mizar pri raznih podjetjih. Pri 23. letih sem odprl svoje mizarstvo. Delal sem uspešno in nisem razumel, kako vem vse odgovore strank, še preden so me vprašali. Vedno sem vedel, kaj želijo imeti in tako sem delal vsak dan.  Spomnim se, ko sem si zaželel, da bi do 30. ustvaril toliko, da bi imel dovolj zase in bi lahko pomagal družbi. Leta so uspešno minevala, poroka, otroci in svoj 30. rojstni dan sem praznoval v objektu, ki sem ga nato oddajal. Pozabil sem na svojo željo in še naprej delal v materialnem ritmu … dokler ni prišel veliki POK!

Leto 2012 je bilo zame leto prebujenja. Spomnim se, ko sem bral knjigo Skrivnost in pričel razmišljati »tvoja misel je moj ukaz«, vse kar razmišljaš, se ti lahko zgodi … TRAPARIJA, sem si mislil. V tem poletju se je moje mišljenje spremenilo, saj se je moja najmanjša misel uresničila in to takoj! Bilo jih veliko, a ena med njimi je bila res močna. S prijateljem sva se dogovarjala o nepomembni temi in nato stavila. Bil sem tako prepričan vase, da sem rekel … roke dam v ogenj, da bo po mojem … Čez dve uri sem videl, da ni bilo tako, kot sem sam trdil in si ob pripravi kosila opekel obe roki, tako da ni bilo niti ene same dlake na roki! Je to naključje ali božanski načrt, da se pričnem prebujati? Po tem dogodku sem zaprl svoj posel … tako sem čutil v tistem trenutku … nisem vedel kaj bom počel naprej, samo zaupal sem … slišal sem svoje misli: če želiš, da se nekaj spremeni, moraš zapreti stara vrata v življenju in takrat se odprejo nova! Zato sem zaprl svoj posel, s prijateljem odprl Center Astera in sprva nisem vedel, kaj naj s tem počnem. Tisto poletje se je bližalo koncu in takrat sem rekel prijatelju, da dokončam naročila svojih strank in kar moram še opraviti, nato si to zimo vzamem dva meseca prosto, se uležem na kavč in da vidim, kaj se mi bo razsvetlilo … Tri dni po božiču je prišel veliki POK. Igral sem košarko in naenkrat POK v mojem telesu … ta pok je bila počena ahilova tetiva … v tisti sekundi sem vedel, da je to spet »tvoja misel je moj ukaz« … tako sem počival dva meseca v mavcu na kavču.

Sedaj sem imel dovolj časa, da sem resno pogledal v svoje življenje. Prenehal sem uživati alkohol in začel jesti bolj zdravo. Sčasoma sem se spomnil pozabljenih želja in ugotovil, da imam dovolj zase in pričel pomagati družinam in posameznikom v stiski. Tako sem štiri leta romal po Sloveniji in pomagal po svojih močeh. V objemu svojih prijateljev, ki so mi takrat priskočili na pomoč, sem v štirih letih pomagal družinam, ko jim je poplava odnesla vse, organiziral taborjenja za otroke in matere samohranilke, izdeloval pohištvo upanja in ga podaril, zbiral zamaške po vsej Sloveniji, pomagal pri drugih organizacijah, pekel kruh za brezdomce, sodeloval v oddaji Moja soba, kjer sem skupaj s prijatelji podaril 12 sob …soorganiziral druge humanitarne prireditve …

Po štirih letih delovanja, sem še vedno sledil, kamor me je neslo … a nekako se je pričel vmešavati moj ego in s tem pričakovanja, da se bo nekaj zgodilo, da nekaj se more spremeniti … nekaj velikega … in nič! Postajal sem nemiren in počasi sem rinil nazaj v staro življenje … obupal sem nad seboj in nad mislijo, da je nekaj več zame na tem svetu, da obstaja nekaj, za kar sem se odločil priti v to življenje … upal sem, da vsa ta leta le niso bila zaman … Ko sem se čisto predal, obupal in si rekel, naj gre vse v tri dni in grem jaz nazaj v staro življenje – takrat je prišel dan, ki mi je spremenil življenje …

Spoznal sem Kim in v globini svoje duše sem takoj vedel, da jo poznam. Sprva sva bila prijatelja, saj sva imela vsak svoje življenje in živela sva tisoče kilometrov narazen. Moj instinkt, moje misli, moja energija so se ponovno prebudili in vedel sem, da moram temu slediti, čeprav nisem vedel, kako. Življenje se je drastično spremenilo in vesel sem, da sem se tako odločil. Z ločitvijo sem spoznal, kdo je res moj prijatelj, kdo mi stoji ob strani in me podpira, čeprav me morda ne razume. Z obiski v Kanadi pri indijanskem učitelju, sem spoznal, da moram biti v vsakem trenutku iskren do sebe in le tako bom našel notranji mir. Njihova duhovnost je tako enostavna, do jo mi enostavno ne razumemo. Indijanci so me sprejeli medse, sprejel sem njihovo kulturo in duhovnost in se začel povezovati s predniki. Zaobljubil sem se, da bom živel brez alkohola in drog in mi nato dali indijansko ime, katerega sem sprejel z veliko častjo in razumel, da imam misijo pomagati ljudem.

Moja največja strahova v življenju, javni nastop in angleščina, sta postala moj življenjski  namen. Sedaj javno prevajam iz angleščine na predavanjih, na individualnih seansah in skupaj s Kim učiva na delavnicah.

 

Najino poslanstvo:

Od leta 2016 vodiva različne delavnice in predavanja po Sloveniji, na katere se ljudje odzovejo zelo srčno. Poleg tega imava individualne seanse, kjer ljudem pomagava:

  • razumeti in ozavestiti fizične, mentalne, čustvene in duhovne težave in zlorabe,
  • kako ozdraviti notranjega otroka in kako spremeniti stare programe,
  • pri  partnerskih odnosih,
  • pri težavah z drogami, alkoholizmom in drugih odvistnosti,
  • razumeti kaj potrebujejo naši otroci,
  • kako razumeti sebe in svojo senzitivnost,
  • kako se umiriti v tem tempu življenja,
  • ob izgubi naših najbližjih.

Najino poslanstvo je navdihniti in podpreti notranji svet posameznika, da lahko le-ta deluje najbolj v skladu z nalogo njegove duše. Pomagava pri iskanju najbolj prave in edinstvene poti, tako da najdemo notranji mir, ki biva nekje globoko v nas.

Na najine seanse so se že odzvali zdravniki, psihologi, psihiatri, podjetniki, center za socialno delo, učitelji, ravnatelji in mnogo drugih oseb. Ne glede na položaj, ki ga imamo v družbi, je veliko ljudi izgubljenih na različnih ravneh življenja.

Priporočila in odzivi strank

 

Dobrodošli na pot višjega zavedanja!

Kim & Gorazd