Prebudi šamana v sebi

Vabiva vas na dvodnevno delavnico s Kim

 

 

Narava je povsod okoli nas in nam lahko veliko ponudi. Raziskali bomo duhovnost domorodcev Severne Amerike in kako se povezujejo z živalmi, naravnimi predmeti in svojimi predniki.

V teh dveh uvodnih korakih v Šamanizem te bo Kimspirational peljala čez meje običajno človeškega, kjer boš pomočil svoje noge v vode neznanega. Če si iskal varno pot, na kateri bi spoznal svoj osebni duhovni pristop in svoje duhovne naloge, je to pot, ki ne boš nikdar pozabil. Peljala te bo  preko meja tvojega ugodja, preko tvojih strahov, preko ega, preko zavednega – v ponižnost vseprisotnega, v roke naše velike matere, NAŠE ZEMLJE.

Šamanizem je namenjeno osebnemu zdravljenju. Potovati pomeni preklopiti naše racionalno dojemanje in stanje naše zavesti tako, da se duši/duhu omogoči premiku v druga kraljestva zavedanja, z namenom uzreti odgovore, ki se tičejo naše osebne duhovne poti ali zdravstvenega stanja. V različnih kulturah so tradicionalna šamanska potovanja zelo različna glede na to, kako uporabljajo orodja in inštrumente na poti doseganja željenih stanj. Pogosto se uporabljata boben ali ropotulja, s katerimi izvajamo počasne, ponavljajoče ritme, ki osebi omogočajo dostop do drugih stanj zavesti.

Naučili se bomo, kako poenostaviti našo vsakdanjo rutino, tako da se uglasimo in pošiljamo prošnje/molitve Stvarniku. Skupaj bomo pripravili tipi in izvedli obrede, s katerimi bomo blagoslovili zemljišče ter ga spremenili v sveti prostor za sprejem duhov in za čiščenje telesa, uma in duše.

Ženske – če lahko, prosim, nosite dolgo krilo. Vsaka barva bo primerna. Po možnosti ne črna, saj v kulturi severno ameriških indijancev predstavlja smrt. Če nimate dolgega krila, lahko prinesem dolgo brisačo ali odejo, da se zavijete okoli sebe med določenimi svetimi obredi. Če ste pred začetkom menstruacije ali blizu nje, prosim obvestite Kim, da bo previdna pri nekaterih zdravilnih obredih. Pojasnila bo, kako zdravila lahko vplivajo ženske in kako ženske vplivajo nanj.

Moški – krila niso potrebna. ? so pa obvezne hlače ali kratke hlače in majica.

 

PRIJAVA NA DVODNEVNO DELAVNICO

 

Delavnica vključuje:

 • Slovesni obredi v svetm prostoru -TIPI
 • Šamanska zvočna terapije – terapija z zvokom je ena od oblik zdravljenja z vibracijami in je ena najstarejših načinov zdravljenja. S seboj lahko prinesete tudi svoje instrumente. Npr. bobne in ropotuljice.
 • Tehnike in rituali čiščenja – čiščenje energije fizičnega prostora, predmeta ali osebe. Govorili bomo o pravilih čiščenja z dimom in o tem, kako to storiti spoštljivo. Če imate svete predmete, ki jih želite blagosloviti, jih prinesite s seboj. Naučite se, kako moški ali ženske vplivajo na različna zdravila.
 • Darovanje hrane dušam – Kako pripraviti in poslati molitve dušam, da jih okrepimo.
 • Obred v 4 smeri – spoznajte pomen barv Indijancev in katere živali so pomembne in zakaj. Naučite se, kaj pomeni obred v 4 smeri.
 • Razumevanje simbolov v naravi
 • Spoznajte svojo žival moči – te živali so tudi vaši vodniki, ki vam pogajo v vsakdanjem življenju.
 • Povezovanje z naravno medicino – delo z žajbljem, medvedovo korenino, sladko travo, cipreso in drugimi domačimi zdravili.
 • Povezovanje z duhom živali – in kako ustvariti orodja za zdravljenje. npr. orlovo krilo

KJE:

Na posesti med Horjulom in Vrhniko.

Za točna navodila kliknite tukaj…

 

KDAJ:

7.9. – 8.9.2024 ob 11h

 

CENA:

Redna cena je 230€/osebo. V predprijavi do vključno 28.2.2024 je 195€/osebo.

Pari in družinski člani (otroci do 18. leta) plačajo samo za eno osebo. S tem želiva spodbujati, da pari skupaj rastejo na osebni in duhovni poti.

KAJ SE POTREBUJE:

 • Šotor, spalno vrečo, podlogo (če nimate šotora me prosim kontaktirajte)
 • Hrano + pribor
 • Terapevtska glasbila: boben, pojoče sklede, tibetanski zvonec, ropotuljice,… (če jih nimate in si jih želite imeti, si lahko naročite na najini spletni strani CenterAstera.si)
 • topla oblačila za večer ob ognju
 • pisalo in papir

 

HRANA:

Hrano si prinesite s  seboj. Naj bo lahka in enostavna. Možnost je tudi zakuriti ogenj in si kaj skuhati. V tem primeru si prinesite tudi posode.

 

INFO:

gsm: 040 90 66 90 ali support@openupwide.com

Delavnica bo potekala v angleščini, z možnostjo prevoda v slovenščino. Cena prevoda je 25€. Število prostih mest je omejeno.

 

PRIJAVA NA DVODNEVNO DELAVNICO